Milyen villanytűzhelyet vegyünk?
Nekünk kerámialapos van, elégedett vagyok vele. Ha nagyon odaég rá valami (pl. kifut a leves és mire észreveszem már szénné ég rajta), akkor is lejön mindig egy másodperc alatt tisztítószerrel, nagyon könnyű tisztítani. Még csak 2 éves, de mintha vadiúj lenne.
Ilyennel tisztítom:
Tudom, reklám. De pont ezt a fajtát használom (a sütő tisztítására is a külön verzióját meg a mosogatóra is a megfelelőt), nekem bevált nagyon.
A kerámia gyakorlatilag egy rezsó, bármit rátehetsz ami nem olvad el.
Az indukciós már más, ott vas edények kellenek (meg vannak speckó drága cuccok hozzá).
Egy-két előfeltétel kell neki műszakilag.
Nem rossz ha van ampered, mert egy villtűzhely képes a 15-30 Amper felvételére, sőt 3 fázis megléte örömteli.
Érdemes egy különálló elektromos ágat húzni neki, amit meg tudsz szakítani probléma esetén, sőt egy-két meghibásodott kerámialapos technika nagy ritkán önállóan képes bekapcsolni.
Indukciós az ami király, de tűzhelyestől, edényestől magas kiadás.
Azért jól lehet élni a kerámialapos technikával is, csak szánj rá egy 100-150ezer magyar Forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!