Mit vegyünk inni? :D
sok-sok Ja¨gert!
+ sört, vodkát a fiúknak
+ pezsgő, Martini Bailey's a lányoknak
Sör,bor!
Ezekkel nem "aljasodik" le senki nagyon hamar!
Szerintem a töményt kerüljétek,és ne legyen sokféle ital.
A bőség zavarában valaki mindent megkóstol,aztán gyomorforgató élményekkel gazdagodik!:D
Wiskey colához
Tequila ( citromot ne felejtsetek hozzá venni!)
Vodka ( bármivel lehet keverni)
Pálinka
Malibu ( lányok nagyon szeretik szerintem . almalével finom!)
Likőrök
Pezsgő ( szerintem édes)
Bor ( málnaszörppel isteni ! Mi most mindig úgy isszuk VAGY fantával !)
Válogassatok ezekből , de ne felejtsétek el a kísérőket ! Legalább annyira fontosak a gyümölcslevek , Cola , Fanta stb.
És vegyetek egy kis rágcsálnivalót is !
Jó bulit ;DD
ha a pénz téll nem akadály akkor absolut vodka, ha lehet akkor citromos v szamócás. sima vodkához rostos citrom v citrusos a jó
tequila de lehetőleg gold és a citrom kötelező
pálinkából van az az ágyas amiben benne az egész körte, a gyümit egyétek meg az kegyetlen jó. de még nekem a fütyülős bodza is bejön, vmint nem jut eszembe a márkája de keskeny magas üvegben van és igen márkás kb 4-5ezer 1üveg.
lányoknak bélíz, és a szép hosszú nyakú akácmézes de abbol is a meggy. csokilikőrök stb...
a bort mi is 3. éve málnaszörppel és kólával isszuk.
pezsgőből a gyümölcsös voila jégre hűtve piszok finom
aki keményen tolja az ipart annak lehet absinthe-ot is venni, de azt csk hideg sima vizzel igya felesben és ne töményen.
Jim Bean v Chivas regal viszki kólával jéggel
és aki narancsos sört kérne azt verjétek meg :D
az üdítőre figyeljetek h ki ne fogyjon mert 1 hánytatás után nagynagy szükség van az alkoholmente dolgokra.
ivászat előtt raktározzatok be kajából mert hajnalban ha kezdesz józanodni éhes is leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!