Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit vegyünk inni? :D

Mit vegyünk inni? :D

Figyelt kérdés
Házibuli spanokkal... Mit vegyünk inni? :D Nem kólára gondolok, ha értitek... ;) A meghívottak gimnazisták, fiúk, lányok. Pénz nem akadály.
2011. aug. 9. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

sok-sok Ja¨gert!

+ sört, vodkát a fiúknak

+ pezsgő, Martini Bailey's a lányoknak

2011. aug. 9. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sör,bor!

Ezekkel nem "aljasodik" le senki nagyon hamar!

Szerintem a töményt kerüljétek,és ne legyen sokféle ital.

A bőség zavarában valaki mindent megkóstol,aztán gyomorforgató élményekkel gazdagodik!:D

2011. aug. 9. 18:09
 3/5 anonim válasza:
100%

Wiskey colához

Tequila ( citromot ne felejtsetek hozzá venni!)

Vodka ( bármivel lehet keverni)

Pálinka

Malibu ( lányok nagyon szeretik szerintem . almalével finom!)

Likőrök

Pezsgő ( szerintem édes)

Bor ( málnaszörppel isteni ! Mi most mindig úgy isszuk VAGY fantával !)

Válogassatok ezekből , de ne felejtsétek el a kísérőket ! Legalább annyira fontosak a gyümölcslevek , Cola , Fanta stb.

És vegyetek egy kis rágcsálnivalót is !

Jó bulit ;DD

2011. aug. 9. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:

ha a pénz téll nem akadály akkor absolut vodka, ha lehet akkor citromos v szamócás. sima vodkához rostos citrom v citrusos a jó

tequila de lehetőleg gold és a citrom kötelező

pálinkából van az az ágyas amiben benne az egész körte, a gyümit egyétek meg az kegyetlen jó. de még nekem a fütyülős bodza is bejön, vmint nem jut eszembe a márkája de keskeny magas üvegben van és igen márkás kb 4-5ezer 1üveg.

lányoknak bélíz, és a szép hosszú nyakú akácmézes de abbol is a meggy. csokilikőrök stb...

a bort mi is 3. éve málnaszörppel és kólával isszuk.

pezsgőből a gyümölcsös voila jégre hűtve piszok finom

aki keményen tolja az ipart annak lehet absinthe-ot is venni, de azt csk hideg sima vizzel igya felesben és ne töményen.

Jim Bean v Chivas regal viszki kólával jéggel

és aki narancsos sört kérne azt verjétek meg :D

az üdítőre figyeljetek h ki ne fogyjon mert 1 hánytatás után nagynagy szükség van az alkoholmente dolgokra.

ivászat előtt raktározzatok be kajából mert hajnalban ha kezdesz józanodni éhes is leszel.

2011. aug. 9. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Kólát is vigyetek:D meg mellé bort, whisky-t ..
2011. aug. 10. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!