Mennyibe kerül egy villany felkapcsolása 15 másodpercre? áram és a körte élettartamát is beleszámítva körülbelül?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 20:42
11/17 anonim válasza:
Önnek megér +-20 Ft.-ot ezen ennyit rágódni?
12/17 anonim válasza:
Ha egy sok önkormányzatnak megéri, hogy vannak emberek akik ilyen felesleges hülyeségeken rágódnak, kezdem érteni miért tart itt az ország...
A válasz: biztos kevesebbe kerül, mint annak az embernek a munkabére, akit az én adómból fizetnek azért, hogy ezen gondolkozzon.
Nyugodtan le lehetne építeni a közszférát a mostani negyedére, akkor talán netezés és unatkozás helyett talán dolgoznának is...
13/17 anonim válasza:
De mi a projekt hogy rakjál e be ledet az égő hellyett vagy mi a ló f a sz ?
Szerintem te nem a valóság talaján állsz egy panelházban még a folyosókról is félnek a legszutykobb cfl t rakni nem hogy ledégőt .
Ha meg új épületről van szó akkor egyértelmű hogy eleve ledes folyosómegvilágítás így szemétledobó is +fotocella + kapcsoló kerül kiépítésre.
14/17 anonim válasza:
A szemétledobóba szerintem kötelező a világítás. Gondolj csak bele, valami hülye részeg beleszédül, aztán meg kiveri a balhét, bepereli az atyaistent is, mert balesetet szenvedett.
15/17 anonim válasza:
Beleszédül :XD jártál te már szemétledobóban?
16/17 A kérdező kommentje:
menyi hülye ember van, és válaszolni vagy gondolkodni senki nem tud, csak baromságokat mondani. Pont azért tart itt az ország, mert semmi nincs átgondolva.
2013. aug. 29. 21:27
17/17 anonim válasza:
Úgy látom telibe találtalak az ingyenélő közalkalmazottra történő utalásommal. Már megérte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!