Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi volt ez? (kérdésed túl...

Mi volt ez? (kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés
Lementem a fürdőszobába megmosakodtam meg minden,lekapcsoltam a villanyt,de kicsit résre hagytam a villanyt,elmentem kajáér a konyhába,megettem,le kapcsoltam a konyhában a villanyt,a földszinten sötét volt,és amikor jöttem ki akkor bevillant a fürdőszobában valami,villanyra tippelek..de egy a bökkenő: ma délután az égő bedöglött és holnap akarunk új körtét venni,a másik lámpát odabennt meg tuti hogy lekapcsoltam.Valaki adjon már rá valami tudományos magyarázatot hogy valami kisülés lehetett mert kicsit sok horrort nézek .. :D

2012. ápr. 24. 23:38
 1/7 anonim válasza:
Fel volt kapcsolva a döglött égŐ?
2012. ápr. 24. 23:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz akkor igen,lementem,felkapcsoltam láttam hogy nem jó,mert elfelejtettem hogy kiéget és nem kapcsoltam le.Akkor azért volt mert próbálkozott felkapcsolódni?
2012. ápr. 24. 23:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez aranyos. Próbálkozott felkapcsolódni. Jóó :D

Talán csak ki van lazulva, vagy valami kontakt hiba. Ha a szál már szakadt, az nem fog már villogni.

2012. ápr. 25. 00:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem írtál semmi konkrétat. Mi?? Körte? Energiatakarékos, hagyományos izzó, vagy led. Ha energiatakarékos izzó, vagy led van, akkor előfordulhat, hogy a benne levő alkatrész elektromosan kisül, akkor szokott felvillanni, vagy kontakthiba. Ha hagyományos izzó, akkor kontakthiba. Felhívom a figyelmet, hogy szokott olyan lenni, hogy az izzó talp érintkezőjén az ón kicsi, és akkor nem jól érintkezik a foglalat talp érintkezőjével. Vil. szer.
2012. ápr. 25. 07:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez a jelenség akkor is szokott lenni az energiatakarékos izzónál, (és úgy tudom a lednél is), ha a kapcsoló nem a fázist szakítja meg, hanem a nullát.
2012. ápr. 25. 07:57
 6/7 anonim válasza:
lényeg nem természetfeletti csak a rossz izzó szórakozik veled...
2012. ápr. 25. 21:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt a mindenit,ma reggelre már rájöttem a kópéságra :D (troll villanykörte) :D
2012. ápr. 25. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!