Szobai ventilátort lehet bekapcsolva hagyni, ha nem vagyunk itthon? Van egy kis állatunk nem szeretnénk, ha hőgutatát kapjon.
Minden reggel az az első, hogy lehúzom a redőnyöket, de 40 foknál ez sajnos kevés. Bekapcsolva hagytam a ventilátort, szerencsére nem volt semmi gond.
Köszönöm a válaszokat.
Igen, elromolhat, feldőlhet, gondolom 17 évesen már nem jut eszébe mondjuk szétharapni a zsinort, úgyhogy ez az egy kockázati tényezővel már nem kell számolni...
Meg nem tudni, jó-e neki, ér-e valamit egyáltalán. Hallottam olyan macskáról, aki menekült előle pl.
Más megoldást javasolnék, a szoba/lakás páratartalmát kéne javítani mondjuk megnedvesíteni a függönyt vagy valami.
Illetve időnként meg is lehet fürdetni; vannak olyan tusfürdők, amik kimondottan hűsítenek, én a minap Cool Metal Axe-al fürdettem a macskám. Remélem őt is úgy hűsíti, ahogy engem szokott.
Sötét szellős helyekre kéne átrakni a fekhelyét, vagy valami elbújási lehetőséget kínálni neki, az enyém pl a szekrény alsó polcára fekszik be rendszeresen. És mindig legyen cserélve a vize, lehetőleg hidegre.
Kajakra? Hmmmm.... Leírtam a kérdésem, és utána vártam kapok-e valami választ. Szerinted mit kellett volna tennem? Fiatalember /feltételezem, hogy az/. Ön kissé cimikus:)
Inkább valami értelmes választ adott volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!