Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen keverőtálas mixert...

Milyen keverőtálas mixert javasoltok?

Figyelt kérdés

Két évvel ezelőtt elég komoly összegért vettem magamnak egy Bosch márkájú keverőtálas mixert, ami tegnap tönkre ment.

Három kisgyerekem van, de még így is minden másnap megoldom, hogy friss kenyeret vagy péksüteményt süssek.

Viszont a dagasztást kénytelen vagyok a gépre hagyni, mert mikor belenyúlok a tésztába, biztosan akkor lesz szomjas valaki, vagy kell tisztába tennem egyet vagy rohanni a biliért...

Olyan gépre lenne szükségem, ami jól bírja a dagasztást.

Szeretek sütiket sütni, így krém kikeverésére is alkalmas legyen.

Az ár 30000-50000 ft.ig is elmehet, mert májusban van a szüli és névnapom, ezt az egyetlen ajándékot kértem mindenkitől.

Nagyon szeretnék egy jó gépet, ami nem megy tönkre egy két év alatt.

2013. máj. 13. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyenem van, van hozzá botmixer,ami a végébe dugható.

6 éve van meg,elég gyakran használom,sütikhez,tésztadagasztáshoz,a botmixert levespürésitéstől jégdarabolásig mindenhez (a kése nem tudom miből van,de még mindig nem kopott,előtte rendes botmixert fél év alatt tönkrevágtam a jéggel).

2013. máj. 13. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:
És amit szeretek benne nagyon: a tál forog magától,és eltörhetetlen,(pedig a gyerek már kloffolóval is próbálta)
2013. máj. 13. 09:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Az egyik ismerősöm tegnap ajánlotta a Bosch MUM gépeket, utána is néztem, de túl sok fajta van.

Melyik a legalkalmasabb a dagasztáshoz?

Hány watt-osat vegyek?

2013. máj. 14. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!