Milyen klímát javasoltok egy 54 nm-es panelba? Kiskunfélegyházán ki szerel megbízhatóan?
Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 12:57
1/7 anonim válasza:
szia!én félegyházi vagyok,nincs klímánk,de egyik ismerősöm velük csináltatta:csak a cég nevét tudtam,de találtam honlapot is.)))
kérhetsz ajánlatot is!szerintem érdemes megpróbálni!konkrát árat nem tudok,azt nem mondta az ismerős,de elégedettek voltak.és a garancia is abszolút megfelelt nekik:)nem volt gond!
3/7 anonim válasza:
Én is félegyházi vagyok, nekünk sincs klímánk, de nem ártana. Viszont az Euronics (szegedi út) csinálja.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.
2009. júl. 17. 15:01
5/7 anonim válasza:
Én javaslok ide egy 450.000 forintosat, amire hú rengeteg garanciát vállalunk, de semmilyen papaírt nem vagyunk hajlanandóak kiadni, szerelésre b*szunk, és csak a pénz átutalásában jeleskedünk. Na kb. ez egy maszek.
Ha rendelsz ilyet, akkor mindig megbízható cégtől rendelj! Mindig kérj másolatot fontosabb papírokról.
6/7 A kérdező kommentje:
Azért nem vagyok olyan balek, hogy 450 ezreset vegyek egy kis panel laksziba, azért köszi.
2009. júl. 21. 14:56
7/7 anonim válasza:
Igen, ezt tudom, csak azért vigyázz mert lehet neked azt mondja pl.80 ezer és közben a legdrágábbik! Ha fizetsz lehetőleg készpénzbe, mert akkor nem tudnak csalni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!