Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Playstation 3-at lehet megbízh...

Playstation 3-at lehet megbízhatóan chipeltetni vagy flashelni úgy, hogy rendesen vigyen minden játékot?

Figyelt kérdés
Tudom van az az USB-s Jailbreak,de arra sokan panaszkodnak, hogy bonyolult,drága stb,meg már az elavult,gyenge megoldásnak számít állítólag. Hallottam vmi szoftveres módosításról valami softmod,amivel 3.55 firmwarrel rendelkező gépek tudnak hdd-ről futtatni játékokat. Ez mit jelent,h 3.55-ig,ez nagy korlátozás?Ez jó, működőképes megoldás?Valakinek van ilyen?
2011. máj. 25. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Minek törtön játszani?Éljen a multi!
2011. máj. 25. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:

3.55 az egyetlen normalis megoldas.

A legtobb jatek csak azon indul el.

Olyan meg nem letezik, ami minden jatekot elvisz, de PC-n es Boxon sincs ilyen, valamelyik jatekkal mindig van gond

2011. máj. 25. 20:50
 3/8 A kérdező kommentje:
És ez mekkora korlátozás,h csak a 3.55-ös firmwaren indul el a legtöbb játék? A legújabb játékok nem indulnak el rajta pl ilyen Mortal Kombat stb vagy csak pár játék? Gondolom azért jobban van korlátozva, mint az x-box.
2011. máj. 25. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi korlatozast nem jelent.

En eredetizek, szoval nem is kovetem a flash hireket, de ha valamit ugy adnak ki, hogy csak 3.6X-en menjen, azt a hackerek ugy is megoldjak, hogy 3.55-on menjen.

De amugy box tenyleg ajanlottab warezra, bar PS-t jobban feltortek meg egyszerubb is, de a jatekokat nehez beszerezni (konkretan 2-3 kulfoldi oldal letezik ahonnan normalisan be lehet szerezni, de oda nem konnyu bekerulni)

2011. máj. 25. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
elöző! Ncore.cc
2011. máj. 26. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Elozo:

Ez ugye csak poen akar lenni?

Meg a bithumenen sincs eleg seeder, de az ncore-on sem valami sok pl. az LA Noire-on az a 6 seeder.

Mig egy boxos jatekot megjelenes napjan 1000+ ember seedeli, es tobb szaz leecheli.

Ezert irtam, hogy csak par kulfoldi oldal van, amin van rendesen seeder, leecher, stb.

PS3 warez nem valami nagy szam egyik orszagban sem, de Magyarorszagon plane.

Aki megvette a 4-5 ev alatt az tudta, hogy csak eredetizni lehet vele, es azert is vette meg, aki meg csak a warez miatt akart konzolt venni annak mar evek ota van box, es nem fog ez miatt ps-t venni

2011. máj. 27. 15:54
 7/8 mindentudo22 válasza:
Hat nekem , van rajta flash es muködik rendesen barmien jatekot rakok fel,eleve ugytöltöm a játékokat a hardrivera, hogy megvan .heckelve a jatek szal csak ojanokat dobnak fel amit visz a fleshh..de azert van valasztek. Én ma flashelem ki az enyem ujra anyi a tréé hogy nem egyszeru megszerezni aszt a flest.
2012. dec. 20. 01:36
 8/8 mindentudo22 válasza:
Azota mar a 4 est Probalgatom es ha valaki beszereszte es erdekli a tema irjon!:) ha rajöttem hogy megy othon hazilag az elsö öt embernek ingyen csinalom:D:D:DXD
2015. nov. 7. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!