Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Varrógép választásban tudtok...

Varrógép választásban tudtok nekem egy kicsit segíteni?

Figyelt kérdés

[link]

ez egy lucznik varrógép, igazából nagyon tetszik, de bővebb leírást nem találtam róla. Ezek fémalkatrészesek lehetnek?

Még gondolkodom toyotában is. Sajnos Berninára és Enlára nem tellik, de hasonlóan megbízható gépre lenne szükségem. Most fáztam rá egy Hausmeisterre! Azt nem ajánlom senkinek. :/

2013. ápr. 30. 09:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Elnát akartam írni , elnézést :)
2013. ápr. 30. 09:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Még annyit elfelejtettem, hogy ez nekem hobbiszinten kell. 30ezer körül , ne legyen több mint 40. Nagy tudást nem várok, csak annyit hogy ne menjen tönkre!
2013. ápr. 30. 09:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Jobban jársz, ha megnézel közelről néhány gépet. Ott láthatod, hogy fém, vagy műanyag az alkatrésze. A Lucznik régebbi fajtáit ismerem. Azok igen jó gépek voltak.
2013. ápr. 30. 14:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen a régebbiek biztosan jók , a családban van egy ilyen, de nekem az bonyolult, ezért szeretnék egy egyszerűen kezelhető ide-oda rakható kis gép. A Luczniknak vannak ilyen mai gépei, de sajnos azokról nem sok infót tudtam eddig szerezni, csak képeket láttam, van mindenféle vidám mintás. :) Mostmár oda jutottam hogy Bernettét szeretnék, elvileg az nagyon jó, fémalkatrészes. még olvasgatok, de nagyon nehéz kérdés. Ha valakinek van Bernina Bernettével kapcsolatban tapasztalata, várom a válaszokat! :)
2013. máj. 3. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!