Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Varrógép használati utasítást...

Varrógép használati utasítást honnan tudok letölteni vagy akár megnézni?

Figyelt kérdés
Olcsón beszereztem egy Pfaff 360 Automatic varrógépet, nagyon jó és erős gép, de sajnos nem tudok varrni. Eddig csak egyenesen varrtam vele egyféle beállításon. Vannak hozzá talpak is de sajnos nem tudom melyik mire való és nem is merem eltekergetni a tekerőket rajta. szeretnék megtanulni varrni de eddig nem találtam neten olyan oldalt ahol minden részletesen le van írva. Tudnátok segíteni?

2013. febr. 4. 12:30
 1/4 fúróferkó ***** válasza:

"nem is merem eltekergetni a tekerőket rajta."

Látod ezt Net és különféle "oldalak" böngészése nélkül is jól tudod,és mondtad.

Nemcsak varrógépen ,de bármilyen más szerszámgépen,berendezésen sem illik semmiféle "tekerőt",nyomógombot,kapcsolót,kart,bármit csak úgy kíváncsiságból elkapcsolni.Mindig előre tudni illik mi lehet a következménye a beavatkozásomnak.Tehát ha már varrtál a géppel egyenes varratot,a többi különféle varrótalp használata,funkciója kis logikával kiagyalható.

Minden szabályzó elem ami gépen van valamit szorít,enged,távolságot változtat.Csinálsz egy jegyzetet az állásokról,filctollal megjelölöd a pillanatnyi állást és megnézed mi mozog ,mi szorít,enged ha elállítod.A jegyzetre felírod mennyit állítottál.Egy idő után te fogod ellátni tanácsokkal akik erős paff varrógépet vesznek olcsón.

2013. febr. 4. 14:32
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm. jöhetnek még tanácsok esetleg link ahol találok használati utasítást
2013. febr. 4. 17:12
 3/4 anonim válasza:
a varrogépcentrum honlapján biztos hogy találsz leírást
2013. júl. 29. 21:31
 4/4 Drom válasza:

Lehet, hogy ez az?

[link]

2014. nov. 2. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!