Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen varrógép lenne ideális...

Milyen varrógép lenne ideális számomra?

Figyelt kérdés
Jelenleg van egy kis teljesítményű varrógépem és nem túlzottan értek hozzá így segítséget kérek. Szeretnék venni egy olyan gépet, amely a farmert is viszi és a műbőrt, de a farmer is elegendő lenne, mert tudok géppel varrni és ez lenne a cél. Szóval egy olyan gépet keresek, amely viszonylag olcsó (50-60000ft-nál nem drágább).
2013. ápr. 4. 13:23
 1/1 anonim válasza:

szia, én is nézegettem a gépeket, venni szeretnék egy alapgépet, nehéz a választás.

Csak mutatóba küldöm ezt a linket [link]

, itt például ha lejjebb görgeted, látni fogod hogy lehet külön venni egy csomó fajta tűt, farmerhez, bőrvarráshoz stb. Szerintem a többi varrógéppel is ez a helyzet.

2013. ápr. 30. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!