Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mennyibe kerülhet egy SAMSUNG...

Mennyibe kerülhet egy SAMSUNG lE37A330JI LCD TV kijelzőcseréje? Hol tudnám javíttatni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 20:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet, h nem éri meg javíttatni. Egyébként pl. Samsung szervizt próbáltad? :O
2013. márc. 29. 20:48
 2/14 A kérdező kommentje:

Próbáltam. Most nem érhetők el. Több helyen érdeklődtem, mindenütt kitérő választ kaptam. Az új nagyon drága, régit nem biztos, hogy tudnak szerezni. Összegről soha egy szó sincs. Csak egy körömnyi fehér folt van, azon kívül pedig színes tarka vizszintes csíkok. Derékig meg fekete-fehér.

Lecsukott állapotban pedig nem látszik rajta semmi..

Köszönöm. Új tv olyan érvágás lenne, hogy ....jaj. és juj.

Reggel próbálok szerelőket felhívni. Szereztem már 5 számot. Ilyenkor már nem illik. Falun.

Köszönöm.

Mégegyszer

2013. márc. 29. 21:15
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Igazán nincs mit. Sajnálom, h nem segíthettem. :(
2013. márc. 29. 21:44
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Ilyet nem nagyon javítanak mivel a TV árának kb 80%-a lenne.
2013. márc. 29. 21:58
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Volt egy rossz éjszakám miatta..:(

Kellett nekem ilyen tv! A régi, hagyományos, 15 évig bírta.

Ennek meg három év után nyekk.

Azért majd megírom, mire jutottam.

Szép napot, és kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok Nektek!

2013. márc. 30. 04:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Javaslatom, h a következő TV-det 5év kiterjesztett garanciával vásárold meg. Megéri a plusz kts. Lásd a Te esetedet. Ja, és NE Samsungot vegyél ...
2013. márc. 30. 09:01
 7/14 Bartichello válasza:
Szia. Sajnos nekem is volt egy Samsung LCD TV m aminek meghalt a kijelzője. 100e FT lett volna a cseréje. Van hátul egy panel ami felel a kijelző irányításáért. Na már most ennek külön cikk száma sincs mivel nem értékesítenek küldön panelt. Csak is kijelzővel együtt. Én eladtam 30e ft ért a TV t végül, és persze egy olyan vette meg akinek volt panelje nagy valószínűleg. Szóval lehet hogy találsz gyógírt, de nehéz lesz. Javaslom az 5 éves garanciát, most már én is így vettem a másikat. Egyébként hirdesd meg a TV -t hogy eladó, írd meg hogy kijelző hibás, és aki telefonálni fog az biztos tudja hogy hogyan kell megcsinálni. Üdv
2013. ápr. 1. 01:11
 8/14 A kérdező kommentje:

Már elvittem egy ismerős tv szerelőhöz, felírt minden adatot, megpróbál szerezni.

Mondta, hogy honnan. Azt inkább nem írom le. :)

Ha nem lesz, tényleg új tv, mert nem éri meg az újat beszerezni. Fut egy kört, hogy legyen..megkértem, fusson már inkább kettőt! :)

2013. ápr. 1. 14:45
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát sajna ilyen világban élünk. :(

http://www.youtube.com/watch?v=aM2SoPr9I7k

2013. ápr. 4. 13:24
 10/14 anonim válasza:
tv szerelőnél
2013. ápr. 5. 10:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!