Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mennyibe kerülhet egy SAMSUNG...

Mennyibe kerülhet egy SAMSUNG lE37A330JI LCD TV kijelzőcseréje? Hol tudnám javíttatni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 20:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mindenki válaszát köszönöm!

Felhívtam a tv szerelőt. Közölte, tud szerezni, de bizonytalan az időpont. Két hét, fél év...

Kocsiba ültem, vettem egy új tvt. Áthívtam utána a szomszéd fiút..Hogy kivegye az autóból, hogy beállítsa..

Mert borzalmas az öregség, a mozgáskorlátozottság.

Hogy nincs más, csak a tv, internet..és a kiszolgáltatottság.

Köszönöm.

2013. ápr. 6. 16:52
 12/14 Bartichello válasza:
Na örülök hogy happy end lett a vége. Bár titkon tudtam hogy új TV lesz csak idő kérdése volt. Ez nem ilyen a fogyasztói társadalom. Bele vagyunk kényszerítve. Bár ha nem vettél volna TV t akkor megszakadt volna a lánc nálad legalább is, de vajon kibírja e az ember hosszú távon. :) Szerintem mint már mondtam hírdesd meg a rossz TV -t és add el úgy ahogy van
2013. ápr. 7. 10:33
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi, az lesz a sorsa...

Azt hittem, fene nagy erős jellem vagyok, kivárom, míg lesz

pótlás a régihez. Rájöttem, míg volt, nézhettem volna, de nem igazán érdeket. Most, hogy kipurcant, hiányzott.

Furcsa az emberi természet. :)

2013. ápr. 7. 12:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha nem sikerül megjavíttatni, engem lehet, hogy érdekelne. A lényeg, nem tört el semmi, van lejárt garancialevele és szla hozzá?
2015. márc. 21. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!