Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi a tapasztalatotok a nem...

Mi a tapasztalatotok a nem kevés pénzbe kerülő víztisztító készülékkel, mi benne az átverés? Pl. ; aqua siler

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
ezt a készüléket nem ismerem, viszont NO-ban vizsgálták néhány éve az ilyen víztisztítókat. az volt az eredmény, hogy sajnos a szűrőben gyűlnek a baktériumok és amit az egyik oldalon nyersz, azt a másik oldalon veszted. tehát nagyon gyakran kellene a szűrőt cserélni.
2009. szept. 9. 21:16
 2/7 anonim válasza:
82%

Ha a Silveraqua víztisztítóira gondolsz, akkor nincs bennük átverés! Nekünk már 3 éve szerelték be, és csak jót tudok mondani róluk. Most fizetjük az utolsó részleteket, havi 8000 Ft, ami napi 270 Ft. Nem pénz ahhoz képest, amit megspóroltunk azóta. A gyomorégés elleni szereket szinte azonnal elhagyhattam, a vérnyomásra kapott gyógyszert kb. fél éve tehettem le. Havonta tízezreket spórolunk így. Arról nem is beszélve, hogy előtte naponta 4-500 Ft elment ásványvízre. Persze nekem a régebbi víztisztítóm van tőlük, de felhívtam a képviselőt, akitől még régen rendeltem, és rávilágított, hogy az új gép előnye leginkább az, hogy kevesebb a meghibásodásának esélye. Mivel úgy is ingyen cserélik ilyenkor az alkatrészeket, szűrőket, nagyjából mindegy is, ennek is korlátlan idejű a garanciája. A cég igazi korrekt európai cég, nem a lehúzós hazai cégekhez tartozik. Szerelőjük (legalábbis aki hozzánk jár, az biztos) felsőfokú végzettségű nagyszerű szakember, a területi képviselő egyetemen taníthatna a vízről, még saját honlapja is van.

[link]

Persze Magyarok vagyunk, megszoktuk, hogy keresni kell az átverést mindenben. Ebben az az átverés, hogy a cégnek nem érdeke átverni minket. Nekik az a jó, ha életünk végéig minél többen fizetjük az átalányt nekik, ami naponta 100 Ft. Nemzetközi minősítésekkel, UV-val, számítógéppel, és a legjobb minőségű szűrőkkel. Nem sok ilyen minőségű szűrőkért, alkatrészekért, meg a kiszállásokért a 100 Ft, de ha több millióan fizetjük majd nekik, egész jól meg fognak élni még így is belőle. Tehát az átverés az, hogy nincs átverés! :-)

2010. ápr. 14. 02:41
 3/7 anonim ***** válasza:
16%

A válasz megírásának időpontja: ma 02:41

na gratulálok a döntéshez. 3 évig havi 8000 + 3000/hó életed végéig. igazad van, tényleg nem akarnak átvágni..... ááááá..... dehogy....

2010. ápr. 14. 23:23
 4/7 anonim válasza:
85%
Igen, és havonta 30-40 ezret spórolunk közben... De ha havi 30-40 ezret nem spórolnánk, hanem fizetnénk, akkor is megérné a családom egészsége! Amióta ezt isszuk, még csak náthásak se voltunk, se mi, se a gyerekek. És képzeld, vettem két gyerekülést is 57 ezer/darab, van ABS, halom légzsák is az autónkban, több százezerért, pedig soha nem volt még koccanásom se. De ha Te nem tartod fontosnak a saját és ha van, a családod egészségét, csak költs el a többszörösét gyógyszerre meg ásványvízre! Magadat csapod csak be!
2010. ápr. 15. 02:34
 5/7 anonim ***** válasza:
14%

A válasz megírásának időpontja: ma 02:34

a készülék árának a kamatjából akár egy 10 fős családot is simán el lehet látni ásványvízzel.

ne próbáld már bemesélni, hogy a víz gyógyhatású lesz a szűrőtől.

2010. ápr. 15. 15:46
 6/7 anonim válasza:
0%

Azta :O Mekkora a sötétség az emberek fejében... Jéézusom.

A csapvíztől lett bajotok? (ha lett akkor selejtek vagytok)

Az átverés benne, hogy már néhány ember nam tud mit kitalálni, hogy gyorsan megszedje magát, így olyan dolgokat vetetnek meg a hülyékkel, amik nélkül ugyanolyan tökéletesen tudnának élni...

2010. okt. 3. 13:28
 7/7 anonim válasza:
5/6! Egy DRV irodaházba mentem egyszer felmérni egy munkát. Az egyik pali azt mondta: ha az emberek tudnák hogy mit isznak. Nekem ennyi elég volt.
febr. 27. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!