Téli tüzelő (max:évi m3) összekarikázására szeretnék fűrészt vásárolni, főként anyagi megfontolásból Partner 2200 W, vagy McCllogh elektromos fűrészre gondoltam. Van-e tapasztalatotok arról, hogy ezek a fűrészek alkalmasak-e erre a célra?
Vegyél egy kis könnyű 137-s Husqarnát,robbanómotorost!
Ha van elektromosod,előbb-utóbb ácsingózni fogsz egy benzinesre,--fordítva nem valószínű.
Biztosan jobb,mit az enyém.Újonnan vettem tavaly egy MTD benzinmotoros gépet.Az első héten baja volt,pedig törött lábbal jó,ha 5-8 darab méteres fát össze vágtam.
A garancia levelére nem írtak semmit,csak pénz kért a szerviz.Ugyanígy vissza kellett vinni kb.1 hónap múlva,akkor nem pörgött ki.Aztán meg el se indult.Aztán meg "elfáradt" benne egy-két alkatrész és ismét szerviz.
Kb.15-20szor voltam vele eddig szervizben,mert ugye garanciás,és természetesen csak otthon használtam volna a téli tüzelő össze vágására.De arra se jó sajnos,nem megbízható és drága volt akkoriban.
Ezt azért írtam le,hogy lásd,ilyen is van.
Ja és mivel nem írtak semmit a javítások után a szervizkönyvébe,nem tudok hova menni vele,mert úgy néz ki,nem volt baja... erről ennyit
A kis Husik 50párezertől vannak.
CSAK kalapos románcigótól NEHOGY vegyél(bármit is) !!!
Az AL-KO nem rossz márka !
7.-től a tecsó 20ezerért a villanyost,30ezerért a benzinest árulja.
Nekem elektromos AL-KO-m van már hosszú évek óta!!
Néha meg kell éleztetnem a láncot, de semmi probléma nem volt még vele.
Tízen-ezerért kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!