Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Általánosságban mi a véleménye...

Általánosságban mi a véleményetek a Samsung és LG mosógépekről?

Figyelt kérdés

Új mosógépet akarok venni ebben a két márkában gondolkodnék, de hallottam már e két márkáról jót is és rosszat is. Ki mit mond?

Köszönöm a segítséget!!!

2013. jan. 24. 13:55
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:

Nekem azt mondta a szerelő, hogy a Samsungoknak a hátoldala egybe van öntve. Azaz nem leszedhető. Elvből nem vennék ilyet, nagy szemétségnek tartom a gyártó részéről.

Nem érdemes sokat netezni ilyen ügyben, mert csak belehülyül az ember... Fontos a személyes benyomás, hogy amit megvásárolsz, arra örömmel nézz rá, tetszen, örülj neki! Ha ez a hozzáállás, akkor egy kisebb hibát is elnézel könnyelműen. Ha csak folyton elégedetlen vagy, akkor be is fog szarni hamar. Tipikus esete annak, hogy az ember gondolatai hogy befolyásolják a valóság(érzetet).

2013. márc. 6. 22:02
 12/31 anonim ***** válasza:

Jók az LG/Samsung mosógépek és általában egyéb háztartási gépeik is, megbízhatóak..., de gondolj bele, vannak olyan ésszerűek és okosak, hogy ha már a korábbi a világméretű sikereiket egyéb területen elérték, akkor ne rontsák le ezen a területen. Tapasztalatom is ez, mert bár nekünk nincs ilyen mosógépünk, de a cégnél van, ami nagyon meggyőzően működik évek óta. Csili-vili, mint egy HI-FI, de patent!

(Éppen most romlott el a Whirlpool nálunk, ami 15 évig bírta, és még lehet, hogy olcsón javítható. De ha nem, akkor lehet LG vagy Samsung is.)

2013. nov. 6. 21:34
 13/31 A kérdező kommentje:

Csak LG mosógépet vettünk :) Elöltöltőset és idáig teljes mértékben megvagyok vele elégedve, bár igaz is, hogy igyekszem nem sokat használni egyszerre, tehát, ha összegyűlik valamennyi ruha akkor kimosom és nem terhelem meg egy napra... szóval óvatosabban bánok vele, mert nem volt olcsó, de megérte... legalábbis eddig :) igaz, januárban lesz 1 éves és remélem, hogy legalább még 4 évet fog menni, sajnos 10-15 évre már nem lehet tervezni, hogy addig bírja a mosógép...

Szerintem nyugodtan vegyél LG-t :) szépen mos, nagyon csendes pedig sokan szidják a direct drive-t.

2013. nov. 6. 21:38
 14/31 anonim válasza:
Az a szerelő jól átvert, mert az acéllemezt nem öntik, hanem hengerelik. Az összes Samsung mosógépet darabokra lehet szedni, de felesleges. A fűtőszál kerámia, a motor hosszú élettartamú. egyedül a lúgszivattyú mehet tönkre több év alatt.
2013. nov. 19. 15:52
 15/31 anonim ***** válasza:
31%

Kedves kérdező, most látom, hogy válaszoltál. Mi most vasárnap vettünk új gépet, egy Samsungot, ezt a 80.000 Ft-os kategóriát (WF60F4E0N0W/LE) méghozzá ott, ahova nem igazán sűrűn járunk elvi okokból, a helyi Tescóban. Ott volt ugyanis ténylegesen 0%-os áruhitel és villámgyors elbírálás (Budapest Bank) - a kiszolgálás az már nem annyira volt villámgyors :-).

Mások általános tapasztalatai és eddig a miénk is hasonlóan pozitív, remélem az is marad. Bár a nejem kinézett Whirlpool-ja miatt kicsit idegenkedik ettől, és eleinte a régi felültöltős szerint pakolta "túl", de átvettem az irányítást...

A Whirlpool-ra ugyanis sokat kellett volna várni, helyben nem volt olyan.

2013. nov. 19. 17:12
 16/31 tomfix válasza:
39%
Nekünk a 1.5 éve várásolt Direct Drive 110 ezres LG mosógép kezdi megadni magát,ami azért elég szép teljesítmény ennyi idő után. Az előző gépünk is LG volt szintén 1.5-2 évet bírt. Nagyszüleimnek pedig Whirlpool van immár 13 éve, igaz az felültöltős.
2015. dec. 29. 13:40
 17/31 anonim válasza:
Nekünk az LG (Direct Drive) 6 éve megy! semmi baj vele! 2 gyerek és két felnőtt! Annyi idös mint a kislányom, igy mikor babaruhák voltak ment elég sokat! De mist is sokat megy! Naponta 1-2 szer! 6 év alatt az nem kevés üzemóra... Az előtte lévő is LG volt, azzal sem volt baj, csak kicseréltük 5 éves korába egy korszerűbbre (szíjas volt), de mind a kettő 140e forint körüli áron vettül
2016. szept. 22. 11:48
 18/31 A kérdező kommentje:
Azóta is ugyanaz az LG mosógép megy, szóval eddig meg vagyok vele elégedve (2017. januárban lesz 4 éves). A miénk, emlékem szerint kb 100 ezer volt. Mindennap megy, legalább 1x, de inkább többször. 3 felnőtt van nálunk. Van kert is, meg ház körüli munkák, szóval eléggé koszosak tudnak lenni a ruháink. Eddig mindent kibírt, egyedül a mosópor/gél/kapszulát kellett váltanom, hogy jó legyen a mosás hatékonysága.
2016. szept. 22. 13:00
 19/31 anonim ***** válasza:
Tök jó hogy ennyi idő után is írtál ide mert most gondolkodok egy LG gépen. Meggyőztél. Mamámnak is LG van, már több mint 10 éves. Remélem nekem is kitart majd egy pár évig.
2017. júl. 21. 15:26
 20/31 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg kitart neked is jó pár évig a mosógép, legyen az bármilyen márkájú. Még mindig megy az LG, mindennap mosok vele, hol 1 adag, hol 3 adag ruhát, szóval nyúzom. Némelyik ruha olyan koszos, mint a föld (kerti munkák miatt), szóval kapja az ívet a mosógép. Eddig (lekopogom) nem volt vele baj. Egy hibája van, de lehet nem is a gépé, hanem az enyém: nem találja sokszor az egyensúlyt és többszöri nekifutásra sikerül csak centrizni. De ennyi baja legyen úgy vagyok vele. Viszont legközelebb biztos 7-8 kilós verziót fogok vásárolni, mert az 5 kilós kevésnek bizonyul. Szóval ha teheted, ha elfér a fürdőben/konyhában/mosókonyhában, és anyagilag meg tudod engedni, akkor a lehető legnagyobbat vedd meg (töltőtömegre értem).
2017. júl. 25. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!