LG vs. SAMSUNG? Általánosságban mikor meglássátok ezeket a feliratokat, melyik márkában biztok meg jobban, szerintetek melyik minőségibb és trendibb. ha tudtok, érveljetek.
No, most pár évvel később én is hozzászólnék a márkákhoz. A mai LG mobil (de más termékei is) kiválóak szerintem, amit főleg a tapasztalatomra építenék. LG NO-FROST-os hűtőnk van már több, mint 10 éve, soha semmi baja nem volt! LG a mikrónk, az még öregebb, ugyanaz igaz rá is. Annyi a hibája (ha lehet egyáltalán a készülék számlájára írni), hogy a belső zománc erre-arra lepattogzott, de lehet hogy van családban olyan, aki nem megfelelően használja. LG a videólejátszó/felvevő, bár az elmúlt években már nem igazán használjuk, de hibátlan.
Samsung TV, mobil, mosógép volt és van a családban, soha semmi bajuk nem volt. Én nem tudnék e két márka között minőségi különbség szerint választani. Azt a készüléket venném meg, ami árban elérhető számomra és jobban megfelel felszereltségben és műszakilag az igényeimnek, vagy éppen jobban néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!