általánosságban;htc samsung vagy apple?
Figyelt kérdés
konrkétabban:
samsung galaxy s
apple iphone 4
vagy htc desire
2010. okt. 2. 22:38
2/6 A kérdező kommentje:
hja és persze indoklás is..:] köszi <3
2010. okt. 2. 22:42
3/6 bp1985 válasza:
3 közül desire. app 4-et nem vennék, volt a kezembe, elég is volt.
4/6 anonim válasza:
Én a Galaxy S vagy a HTC közül választanék:) Mind a kettő nagyon jó, iPhone már nekem is volt kezembe, de nem is akarok többet a kezembe látni, vagy ha igen is, összetörve:D
5/6 anonim válasza:
természetesen HTC azokból mind jó :) a Samsungból nekem csak a Galaxy S jön be a többi nemjátcik. iPhone meg vegye meg az aki csak dísznek akarja a telefonját és van annyi pénze hogy fölöslegesen szórja el. iPhone az nem telefon hanem öltözet, mert csak hordod magaddal de nemtudsz vele smemit se kezdeni. (egy HTC Desire gazdája)
6/6 anonim válasza:
Sajnálatos, hogy ilyen emberek írnak akiknek volt kezében, de nem használtak iPhonet. Abszolút semmi baj nincsen vele minden igényt kielégítő nagyon megbízható stabilan működik a telefon is és a rendszer is teljesen a telefonhoz optimalizálva. Minőségi anyaghasználat, komoly kijelző, nagyon jó alkalmazás bolt van mögötte. A Desire egy jó telefon de multimédiában elég gyenge. A Galaxy S nekem jobban tetszik bár elég tepsi és nem kategóriájának megfelelő anyagokat használtak, elég gagyi műanyag. Szét kell mókolni, hogy ne röccenjen holott a vas nem indokolná ennek ellenére nekem nincsen, de bejön kéne. Fizetős appok nem elérhetők hivatalosan magyarisztánban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!