Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Befojásolja e a mosogatógép...

Didigonzi kérdése:

Befojásolja e a mosogatógép energia használatát hogy félig vagy teljesen van tele?

Figyelt kérdés

#energia #mosagatógép
2012. dec. 22. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem.A kiválasztott progam így is úgy is lefut.
2012. dec. 22. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Első jól mondja, max szőrszálhasogatás, ha több ruha VAN BENNE kevesebb víz fogy a több ruha miatt, miután vízmagasságra kapcsol.
2012. dec. 22. 14:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Azért ne tegyél ruhát a mosogató gépbe.. :)
2012. dec. 22. 14:04
 4/11 anonim válasza:
:)
2012. dec. 22. 14:06
 5/11 anonim válasza:

* Befolyásolja-e

* energiahasználatát

Jó lenne elolvasni a kérdést, mielőtt kikerül az oldalra...

2012. dec. 22. 14:10
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. dec. 23. 10:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Amúgy befolyásolja. Ha olyan gép, h van rajta fél meg teleprogram is, akkor "méri" a befolyó víz mennyiségét. Ezen esetben el lehet indítani féltöltetes mosogatást, az energiatakarékosabb.

De amúgy az alapgépeknél, igen, van pár program x mennyiségű vízzel, és "neki" mindegy, h teli van a mosogatógép vagy csak 2 csésze van benne?

2012. dec. 26. 15:16
 8/11 anonim válasza:

abból a szempontból befolyásolja csak, hogy 2 mosással fogod kimosta azt, amit eggyel is ki tudnál, ha már féltöltettel elindítod.

Én sosem indítom el, amíg meg nem telik, és a hétvégét is általában megvárom, mert hétköznap 55ft 1 Kwh órám, hétvégén pedig 35.

2012. dec. 29. 13:22
 9/11 Kri76 válasza:
Szerintem igen. Az én Whirlpool gépemen van féltöltet gomb, akkor energiatakarékosabb, ha féltöltetnél be is van nyomva. Különben, gondolom teli dobnak veszi, és annyi vizet használ.
2012. dec. 29. 17:24
 10/11 anonim válasza:
enyémen is van féltöltet gomb, kb 8 percel rövidebb az amúgy másfél órás program, tehát szerintem sokat nem ér. Az áramot ugyan úgy zabálja, max vízből kevesebbet enged be.
2013. jan. 6. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!