Mi történt a mikrónkkal? Eddig a 125ml cumisüveg tejet 40másodperc alatt melegitette ihatóvá, a reggel beraktam az üveget és hidegen vettem ki, nem melegít! Ha 2 percre rakom is hidegen marad, forog a tényér, világít de semmi.
Megnézeteheted szerelővel,de sztem kuka
Nekem 7 év után adta meg igy magát tavaly,szerelő kicserélni 5ezerért akart benne valamit,de nem garantálta hogy 1-2 évnél tovább működik,igy mivel pont december volt,karácsonyi akciókkal minden tele,vettem 8ezerért egy újat.
Valószínűleg kiment a nagyfesz biztosíték.
Ha van ismerős szerelő, és nincs más baja akkor 800pénz, ha nincs akkor drágább lesz.
Szia!
Az a hálózati biztosíték.
A magnetron biztosítékát mondom, ami nagyfeszültségű biztosíték.
Kb 5 centi hosszú, egy fehér műanyag házban van.
Vigyázat, nagyfeszültség van arrafelé, kikapcsolás után is marad benne egy ideig!!!
Általában 700-800mA értékű.
fűtőszál?
a mikro nem fűtőszállal működik, 7-es kolléga szépen leírta mit keressetek, de itt egy link, hogy mivel műx: [link]
ha fűtőszál is van, akkor grilles mikro, és a szálnak a mikrózáshoz semmi köze
a 220 az 230 és nem w (watt), hanem v (volt)
a magnetron nagyfeszültséggel működik amit egy trafó hoz létre a számára
nem tudom ki mérte a 20 w-t és min, de inkább szerelőhöz vidd, ő mondjon rá áldást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!