11/18 anonim válasza:
ha nem buksz, akkor mindenképp' cseréld le... ha módod van, mindig a legújabbat használd!nem szabad leragadni a réginél. persze, ha csak telózni kell, akkor jó bármilyen bevált, megszeretett masina..
12/18 anonim válasza:
Érdemi újítást tényleg nem hozott az Apple a 4 óta. Csak a kijelzőn meg a sebességen fogsz látni valami javulást.
13/18 Multigod97 válasza:
Meg a kamerán, meg a házán, meg a Képernyő-törhetőségén (tudniillik, hogy Gorilla Glass van rajt), meg a hangszóróján, meg a mikrofonjain
14/18 anonim válasza:
Kamerán annyi, hogy "több megapixel", de most mobilnál 5 nem elég? Meg az 1080p. A 4-en is Gorilla Glass van. A háza jobb a 4-nek, mert nem karcolódik, meg kopik annyira.
15/18 Rallyongó válasza:
Szerintem nem éri meg, mert az iphone 4 sokkal jobb mint az 5.
Nekem is 4S van.
16/18 Multigod97 válasza:
Hát persze hogy jobb, mint az 5, ez így logikus hogy egyre szarabb lesz. Am nem jobb, de nembiztos hogy megéri váltani
17/18 szilajka válasza:
Az 5 kamerája szerintem semmivel nem lehet jobb, igaz nem ismerem a 4-et, de biztos jobb, mint az 5-é, lehet nagyobb megapixel az újnak, de a minőség az szerintem nem jobb, ha megnézed, napos időben még beég lilán is, meg sötétben is, ha van egy kis fény. Meg nem sok újítás van rajta.
18/18 Multigod97 válasza:
Igaz, van ez a lilás bug, de ha nem a nappal szemben fényképezel akkor sokkal jobb képet ad, próbáld ki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!