Érdemes a Telenornál valamilyen okostarifa csomagra váltani?
Tényleg korlátlan a böngészés?
Valaki leírná a tapasztalatait?
(Előre is köszönöm, elég kezdő vagyok a témában, és a Telenor oldalán nem egyértelmű a leírás)
Szia!
Nem akarok promózni, de szerintem ez jobban megéri: [link] . MédiaMánia XS díjcsomag a T-Mobilenál. CSak azért mondom, mert itt többet kapsz a pénzedért szerintem, legalábbis ahogy elnéztem. Igazából azt ajánlanám neked, hogy nézd meg mind a 3 szolgáltatónál a havidíjas díjcsomagokat, ha kell írd ki egy papírra egymás mellé az adatokat, és nézd meg hol kapsz a legtöbbet a pénzedért, ha csak nem köt a hűség. A Vodafonnál, meg Mátrix néven találsz hasonlót.
Köszönöm szépen a kedves válaszokat. Most kártyás csomagban vagyok a telenornál, csak tönkrement a telóm, és gondoltam választanék valami okos telefont, amin tudnék netezni is.
(És elég bénának érzem magam hogy így 30 körül elszaladt mellettem a technika, csak pislogok hogy az "okostelefonok" mire képesek már.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!