Nokia 5800-mat el akarom adni, mivel szeretnék droidra váltani . Mit érdemes venni, ami nem túl drága, és jó is?
Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 00:09
2/11 A kérdező kommentje:
a telót 25 körül eladnám, és max rádobnék 10-12 e ft-ot
2011. jún. 4. 00:13
3/11 anonim válasza:
max samsung Galaxy mini -t tudnál venni belőle ami ahhoz képest megis érné
4/11 A kérdező kommentje:
galaxy mini 1 gagyi borzalom, fele akkora a kijelző felbontása mint a nokiámnak ..... zte blade amire gondoltam... az alá semmiképp nem mennék
2011. jún. 4. 00:25
5/11 anonim válasza:
Akkor mi a kérdés? A Blade egy jó telefon.
6/11 anonim válasza:
- szeretnék droidra váltani - <- ez azt jelenti, hogy szeretnél a Motorola Droid sorozatból egy telefont (amihez hozzátenném hogy a Droidokat amcsiban lehet használni ezért van az EU -s Milestone sorozat) szerintem amire te gondolsz: szeretnék egy Androidos telefont. mert NEM mind1 hogy Droid vagy Android (de ezt máshol is már leírtam)
7/11 anonim válasza:
iPhone 4-et, ha nem akarod h kiröhögjenek az utcán... bár az 5800 óta gonolom hozzászoktál:)
8/11 anonim válasza:
Utolsó te egy nyomorék vagy!! A szinted megvan! Gratulálok!!
Am kérdező: Blade, esetleg x8. Nagyon mást nem kapsz 40ért.
9/11 anonim válasza:
Hat am legagyizod a galaxy minit..de ennyiert mit varsz? Az is csoda hogy vki ad 25ezret azert...nekem is olyan telom volt az sgs elott...kb madarat lehetett volna fogatni velwm hogy 20ert megvette vki.
10/11 anonim válasza:
Igen! 25öt am csak akkor kapsz érte ha nagyon extrás, de lehet akkorse!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!