Mitől kopog, pattog a hűtő időnként? 1 nap kb 10x? Tele van a fagyasztóm lehet, hogy attól?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 11:45
1/5 anonim válasza:
Nem tudom így elképzelni a hangot, de normális hangja akkor van, ha változik a hőmérséklete. Nem folyamatosan hűt, hanem amikor eléri a kívánt hőmérsékletet, leáll, majd újrakezdi a hűtést.
2/5 A kérdező kommentje:
Olyan hangja van mintha a jég pattanna.Máshogy nem tudom megfogalmazni.
2012. szept. 12. 13:06
3/5 anonim válasza:
Milyen hűtő ? No frost ? mert ha az akkor akkor amikor a hűtő elektronikája automatikusan leolvaszt, akkor vagy meleg gázzal vagy elektromos fűtőbetét segítségével leolvasztja a belső hőcserélőről a jeget, ettől kopoghat (amikor a jég leválik a hőcserélőről) de egy nap nem olvaszt 10 szer. Ha sima régebbi típusú fagyasztód van akkor olvaszd le mert lehet nagyon nagy már a jégréteg a hűtőtérben.
4/5 anonim válasza:
Hőtágulás! Az enyém is szokott. A hűtőm 10 éves és semmi baja. Ne agódj érte!
5/5 Nurbmann válasza:
Az enyém is pattog, 2 hónapja vettem, electrolux. Éjjel nem lehet aludni tőle,kb 2 óránként olyan hangosan pattan hogy felébredek. Amerikai konyhás nappali van, a nappaliban nem lehet aludni csak a kisszobában csukott ajtónál. Céges szerelő számát adta meg az euronics, az azt mondta hogy mindegyik hűtőt így gyártják évek óta, nem lehet mit csinálni vele. Vagyis lerázott. Kérdeztem és a meghirdetett decibellel mi újság? Azt mondta hogy a motor a megengedett tartományban működik de ez a hőtágulásos hang nem vonatkozik erre a reklámozott decibelszámra. Cserélni nem hagyják. Legközelebb ha hűtőt veszek biztos a pattogás után érdeklődök először, bár úgyis hazudni fognak. Valahol máshol olvastam hogy idővel alábbhagy, bár én nem hiszem. Ez lenne a modern technológia és a haladás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!