Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Két elektrós kérdés? :

Két elektrós kérdés? :

Figyelt kérdés

1. Ha van biciklire villogóm, akkor hogy fogyaszt kevesebbet? Ha villog gyorsan / ha lassan villog / vagy ha folyamatosan ég?

2. A hangszóró fogyaszt áramot, ha nincs hang, de be van kapcsolva? és hangerővel nől-e a fogyasztás is?

2012. aug. 29. 00:08
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Szerintem ha gyorsabban de nem jelentősen többet

2. Ha be van kapcsolva akkor fogyaszt áramot.

Ebben mèg annyira se vagyok biztos mint az elsőben de szerintem többet fogyaszt egy kicsivel mivel nagyobb teljesítményt kell leadnia.

Azért várd meg mások válaszát is!

2012. aug. 29. 00:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Elrontottam az elsőt. Úgy értettem, hogy szerintem akkor fogyaszt többet ha gyorsabban villog.

2012. aug. 29. 00:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem a villogás üteme számít, hanem a kitöltési tényező.

Hogy mekkora az aránya a világos és sötét időszaknak.

A hangszóró maga nem fogyaszt semmit, de az erősítő ami meghajtja az mindenképp, akkor is ha éppen bekapcsolva van, de nem szól. Ha hangosan szól, a többlet munka fedezéséhez több energiát vesz fel a hálózatból.

2012. aug. 29. 08:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!