Mosógép hiba? Indesit.
Van egy Indesit WIA82 típusú mosógépem, és az a helyzet vele, hogy nem lép át öblítés ciklusra.
Elindítok egy programot, bevesz egy adott mennyiségű vizet, és azt forgatja egész végig, de nem cseréli, nem szivattyúzza, csak forgatja. Mi lehet a baj?
Nem használja azt, egyszerűen elindítjuk a programot, és beenged egy bizonyos mennyiségű vizet aztán azzal el van egész nap. Forgat rajta 5-6ot aztán leáll. Majd újra.
De nem kezd el szivattyúzni és átkapcsolni öblítésre, ahogy szokott. Keresgéltem neten, de ilyen problémát még nem találtam.
Szerintem nálad is az a baj, hogy kattog a leengedő lapát!
Nálam csak az volt, hogy nem centrizet de lehet, hogy nálad már nagyon kattog és nem bir semit se csinálni!
Nekünk már régóta megvan ez. Most adta be az unalmasat, és nem csinálja azt amit kéne. De az elektronika ahogy néztem már régóta elbaszódott, mert az ajtózár gombja villog már vagy 2 éve, a kikapcsológomb meg elindít egy mosás nélküli öblítő meg centriző funkciót. Vicc az egész.
De komolyra fordítva a szót, mit lehet csinálni a szivattyúval, ha nagyon kattog?
Indesit Undoritó!
az anyukám és én együtt vettük öket én indesitet vettem ő meg egy aristont!
Az enyém csupa rozsda 100. évesnek néz ki és nincs fél éves se!
négyszer látot szerelöt ennyit eröl!
az anyukámé ariston vele vettem az övén alig van rozsda gyönyörüen mos kevesebb vizel enyit az indesitről am mind kettő felültöltös és még valami az én indestem volt 110.000 forint anukámé meg volt 59.000 forint és az ővé ezerszel jobb mint az enyém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!