Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosógép hiba? Indesit.

SnakeDoc kérdése:

Mosógép hiba? Indesit.

Figyelt kérdés

Van egy Indesit WIA82 típusú mosógépem, és az a helyzet vele, hogy nem lép át öblítés ciklusra.

Elindítok egy programot, bevesz egy adott mennyiségű vizet, és azt forgatja egész végig, de nem cseréli, nem szivattyúzza, csak forgatja. Mi lehet a baj?

2012. júl. 30. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy takarékos üzemmódot használ ezért nem cseréli a vizet, de ez nem 100%. Mondjuk attól is függ hogy az elejétől kezdve így mos, vagy csak nemrég kezdtem.
2012. júl. 31. 02:14
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem használja azt, egyszerűen elindítjuk a programot, és beenged egy bizonyos mennyiségű vizet aztán azzal el van egész nap. Forgat rajta 5-6ot aztán leáll. Majd újra.

De nem kezd el szivattyúzni és átkapcsolni öblítésre, ahogy szokott. Keresgéltem neten, de ilyen problémát még nem találtam.

2012. júl. 31. 15:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nálad is az a baj, hogy kattog a leengedő lapát!

Nálam csak az volt, hogy nem centrizet de lehet, hogy nálad már nagyon kattog és nem bir semit se csinálni!

2012. aug. 1. 22:49
 4/10 A kérdező kommentje:
És azzal mit lehet csinálni?
2012. aug. 2. 23:36
 5/10 anonim ***** válasza:
szarok ezek a mosógépek az enyim is ezt csinálja utálom állandóan váltogatom már 2 hónapja csinálja nekem azt mondták hogy az elektronkával van a baj ami nem olcsó hát koszonom szepen nem kerek belőle használom igy aztán majd csak alakul valahogy
2012. aug. 2. 23:55
 6/10 A kérdező kommentje:

Nekünk már régóta megvan ez. Most adta be az unalmasat, és nem csinálja azt amit kéne. De az elektronika ahogy néztem már régóta elbaszódott, mert az ajtózár gombja villog már vagy 2 éve, a kikapcsológomb meg elindít egy mosás nélküli öblítő meg centriző funkciót. Vicc az egész.

De komolyra fordítva a szót, mit lehet csinálni a szivattyúval, ha nagyon kattog?

2012. aug. 3. 00:13
 7/10 anonim válasza:
Ha nagyon kattog, valószínűleg letört a lapát(vagy kikopott) és mivel nem tudja kiszívni a vizet, addig nem lép tovább a program (mert ugye nem lenne értelme centrizni ha áll a vízben minden). A szivattyút ki tudod cserélni magad is, nem nagy történet, 2 kábelt kell lehúzni róla (vagy egy sarút amiben benne van mindkettő) a szivattyút 3 csavar (vagy bajonettzár) tartja a helyén (ezt típusa válogatja). A szivattyú ára nem túl sok, egy univerzálisé kb 2000.- ha megvetted beszereled, és szerintem ez meg is oldja a problémádat.
2012. aug. 17. 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Indesit Undoritó!

az anyukám és én együtt vettük öket én indesitet vettem ő meg egy aristont!

Az enyém csupa rozsda 100. évesnek néz ki és nincs fél éves se!

négyszer látot szerelöt ennyit eröl!

az anyukámé ariston vele vettem az övén alig van rozsda gyönyörüen mos kevesebb vizel enyit az indesitről am mind kettő felültöltös és még valami az én indestem volt 110.000 forint anukámé meg volt 59.000 forint és az ővé ezerszel jobb mint az enyém

2012. aug. 31. 22:52
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as! Azóta milyen gépet vettél?
2021. máj. 6. 22:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Lg.. Hiba nélkül üzemel! 😊
2021. máj. 14. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!