Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nem centrifugál az...

Miért nem centrifugál az Indesit mosógépünk?

Figyelt kérdés
Eddig minden rendben volt vele, most, amikor elkezdte a végső centrifugálást, óriásit zörgött, mert megdobta magát, azt hittük, széttörik a kő, de épp ebédeltünk, aztán csak azt vettük észre, hogy halkabb lett, gondoltuk beállt a rezgésre. A programkapcsoló szépen villogott, amikor bementem, bár a gép nagyon messze volt az eredeti helyétől, de már máskor is volt ilyen, így csak visszatoltam és kikapcsoltam, mert, gondoltam végzett. Amikor ki akartam szedni a ruhákat, láttam, hogy vizesek, eléggé. Gondoltam, baj van, de megpróbáltam csak centrifugálásra visszatenni, és forgatja lassan, az esején a szivattyúhang is megvan, olyan levegősen buborékosan, úgy tűnik, ha lenne mit, akkor ürítene. A férjem szétszedte a hátulját, de semmit nem ér a dologhoz, most nem is tudom, mit próbálkozik szegény, szerintem mindent, ami csak eszébe jut., olvastuk, hogy meg kell nézni a leeresztő csövet, hogy el van-e dugulva, de van olyan érzésem, hogy ennél nagyobb, illetve más jellegű a probléma. A ruhákat kiszedtem, a dobot kézzel pörgetve sokkal hangosabban nyekergő hangot ad ki, mint eddig szokott. A szíj a helyén hátul. Van valakinek valami ötlete? Mosógépszerelőre nincs pénzünk. Nincs. Sőt, másra sincs, nemhogy arra. Kérlek írjon valaki, mert kettő adag vizes ruhával állok, eggyel, amit most mosott ki, és eggyel, amit előre beáztattam!
2011. dec. 17. 16:43
 1/3 fúróferkó ***** válasza:

A centrifugálás előtt a dobot megforgatja jobbra -balra?

Ha nem,akkor szivattyúhiba,vízszint szabályzó hiba,habérzékelő hiba .

Ha igen,akkor lehetséges ok:

1., a centrifuga reléje (a panelon található általában foglalatba dugva)kilazult.a tetejét megnyomva a laikus is látja ha nincs a helyén.

2.,légcsapda eldugult.Ez a dob alján található,(a vízszint szabályzó csöve megy rá)

Bele kell fújni a kifolyócsőbe,de még a kifolyó szifonnál,ha van is lehet sok felgyülemlett trutyi.

2011. dec. 17. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:

"eredeti helyétől, de már máskor is volt ilyen, így csak visszatoltam és kikapcsoltam, mert, "

Ott más gond is lehet mi az,hogy el megy a helyéről a gép?

(amúgy szerintem csapágy gond lesz,ha hangosan nyekereg)

2011. dec. 17. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
lehet hogy csapágyas
2011. dec. 27. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!