A régi Hajdu Energomat mosógépek sokat fogyasztanak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 13:57
1/7 anonim válasza:
Határozottan! Több áramot és több vizet is fogyasztanak, mint az új energiatakarékosak. Szerintem az újabbak jobban ki is mossák a ruhát, és kíméletesebben. de ez csak az én véleményem.
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy többet fogyasztanak, viszont nagyon bírják a strapát. A miénk már huszonvalahány éves és szinte semmi baja nem volt. A modernekről többször hallottam, hogy már az első évben szervízelni kellett.
3/7 A kérdező kommentje:
Volt egy Indesit mosó-szárítógépem, és 5 év múlva tönkrement. 30000 ft-ért javították volna meg. A szerelőtől kérdeztem, hogy milyen fajtát érdemes venni, és ő egy régi tipusó Hajdú Energomatot javasolt. Szépen mos, nincs is vele probléma, viszont a villanyszámlánk jóval több.
2009. júl. 13. 14:58
4/7 anonim válasza:
Nekem 770-es van az albiba, ez rengeteget fogyaszt 100 liter/mosás. A modernek kb. feleennyit fogyasztanak.
5/7 anonim válasza:
Vízből biztos többet eszik, áramból annyira sokkal többet nem.
6/7 anonim válasza:
Jaj,de mennyi 1001 dolog tud sok áramot fogyasztani egy háztartásban(pl a világítás,mert pont az új ledes bírja több ideig),nem szabad csak ezért kicserélni egy jó konstrukciót.
7/7 anonim válasza:
S remélem kérdező,azóta is a Hajdut használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!