Mi tegyek? Nem tudunk dönteni, hogy megvegyük a hűtőt vagy sem?
Figyelt kérdés
van egy hűtő, amit 75-ért árulnak. lg,2 éves. egy ütődés van rajta és elég piszkos belül. felül hűtő alul fagyasztó. ezüst szinű.üditős kiadós vagy hogy nevezik ezt. a boltban 160körüli ára van
amit boltban akarunk venni 110. ezer whlpool. és ez rozsdamentes.
2009. júl. 4. 13:48
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
ezt is én tettem fel!De szeretnék még kérni tanácsokat!
2009. júl. 4. 14:02
3/10 anonim válasza:
Ha van rá garancia akor megéri megveni de szerintem nemsok baja lehet nekünk egy régi 20 éves Wirpoll van de baja csak kisebb volt régen kb 10 éve hibátlan.2 év alatt amugy sem lehet baja mert addig a gyári garancia jár vagyis addig nemszabad baja lennie .
4/10 A kérdező kommentje:
köszi
2009. júl. 4. 14:24
5/10 anonim válasza:
Ha az ajtó szigetelés jó, esetleg megéri!
6/10 anonim válasza:
Nem egészen világos, hogy melyik a rozsdamentes, de az nagy előny, nekünk a kb. 7 éves zanussi kezd rozsdásodni ezt leszámítva 10-15 évig nem igen lehet baja. Gondolom mindkettő A energiaosztály ha mégsem akkor egyértelmű a döntés. Én személyszerint az LG-t választanám, a Whirlpool-ban mint márkában csalódtam igaz nem pont hűtővel kapcsolatban (mosógép több is).
7/10 anonim válasza:
Az Lg jobb mint a whirlpool de a hűtőkkel használtan vigyázni kell, az sem mindegy milyen az energiaosztálya.Ki kell próbálni!80-90 körul van zanussi és Electrolux kombi alulfagyasztós hütő,teljesen jók.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. júl. 5. 18:44
9/10 anonim válasza:
Sajna egyszer nem volt munkám, kb fél évig, és akkor elmentem egy haver szervizes barátomnak segíteni javítani ezt azt. Na azóta én (öreg, profi) szerelő tanácsa nélkül semmit nem vennék, mert ők tudják, melyik tipussal milyen gyakran találkoznak.
A kereskedelem feltupírozza az árut, a szerelők meg leszólják, így az igazság középen van.
Én csak No-Frost jegesedésmentes technológiásat vennék meg. Nem kell olvasztgatni. Persze alkudni is kelene.
10/10 anonim válasza:
a régebbi gépek megbizhatóbbak mint az ujjak. tudom, ezeket gyártjuk,(electrolux gyár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!