Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudok dönteni! XBOX 360...

Nem tudok dönteni! XBOX 360 vagy PlayStation3?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most pont összegyűlt annyi pénzem, hogy tudjak venni magamnak egy Xboxot, vagy egy PS3-at, DE NEM TUDOK DÖNTENI! Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni, melyik a jobb, melyik éri meg jobban, melyikre van több játék, és utolsósorban melyik a népszerűbb??? Lécci válaszoljatok, én komolyan nem tudok dönteni! XBOX360 vagy PS3?
2011. júl. 31. 01:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
egyértelmű x360 sokkal jobb azt vedd ;)
2011. júl. 31. 01:33
 2/23 anonim válasza:
Tök mindegy. Úgyis megunod és elcseréled fél év után a másikra.
2011. júl. 31. 02:18
 3/23 anonim ***** válasza:
Igazából rossz döntés nincs. Talán Magyarországon az xbox360 népszerűbb, sokkal több magyart találni live-on, mint psn-en, és azért ez szerintem nem mindegy. Plusz a Live rendszer nagyon stabil (ez az online részlege a box-nak, itt tudsz multizni), habár ezért fizetni kell, 8500 ft egy évre. Ps-nél ez ingyenes. Exkluzív címek lehetnek még mérvadóak, talán ebben is valamivel erősebb a ps, bár ez ízlés kérdése. Nekem 360-am van, és teljesen meg vagyok vele elégedve mind műszakilag, mind szolgáltatás ügyileg. Meg az sem mindegy, hogy haveroknak van-e valamilyen gépük, mert ha van, akkor érdemes olyat venni (játékot tudtok cserélni, online játszani együtt).
2011. júl. 31. 03:10
 4/23 anonim ***** válasza:
Én a ps3-mat ajánlanám, 1000* jobb exkluzív játékok sokkal megbízhatóbb mint az xbox sok ismerősömnek romlott el xboxja egymás után többször is. Az xbox olcsóbb de nem véletlen, én mindenképp ps3-mat vennék nekem is az van, amugy inkább fizesd rá azt a 10-20ezer forintot mithogy állandóan szervízbe vidd a boxot...
2011. júl. 31. 09:19
 5/23 anonim ***** válasza:

A Slim xbox már nem hibásodik úgy, mint a régiek, tehát már teljesen megbízható, csak szellőzzön és ne pakolj rá

nézd meg, melyik exkluzív játékok tetszenek jobban, ha van alkalmad, próbáld ki a controllerüket, hogy melyik kényelmesebb, döntsd el, hogy megéri-e neked a 8500ft, és ahogy a kedves harmadik válaszoló írta, hogy haveroknak/ismerősöknek milyen van, a játékcsere/közös játék (csapatban pl. sokkal jobb multizni) miatt

2011. júl. 31. 11:19
 6/23 anonim ***** válasza:

Xboxot vegyél .

Van PS3am is és Xbox 360slim -em is

Sokkalm gyorsabban tölt az xbox mint a ps3

2011. júl. 31. 16:12
 7/23 A kérdező kommentje:

Szóval muszáj fizetnem, ha multizni akarok?

Egyébkébt kösz az eddigi válaszokat!

2011. júl. 31. 20:21
 8/23 A kérdező kommentje:
*xbox live-on
2011. júl. 31. 20:21
 9/23 anonim ***** válasza:
Igen
2011. júl. 31. 20:50
 10/23 A kérdező kommentje:
Döntöttem: PS3
2011. júl. 31. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!