Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van olyan varrógép ami olyan...

E.z. kérdése:

Van olyan varrógép ami olyan mint a JANOME Power S.1010, de a varrótalp tartó bigyó megbízhatóbb szerkezet?

Figyelt kérdés
nem tudom milyen varrógépet vegyek. singerben gondolkozom, mivel az elismert márka, bár azt mondják már az sem az igazi... jobb lenne befektetni egy ipariv.gépbe. ki mit használ?vmint a 4 alapprogramon túl mit?
2012. jún. 3. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért ez elég zagyvára sikerült...

- Döntsd el, hogy ipari vagy hobbi gépet szeretnél, mert a kettő más árkategória

- hobbi gépekből van olyan ami különböző programokat tud, míg ipari gépek esetében ezt különböző gépekkel oldják meg

- mire akarod használni?

- milyen varrásokra lenne szükséged?

2012. jún. 3. 15:23
 2/2 A kérdező kommentje:

ezeket tudtam. "mindent" szeretnék varrni, tudom h az ipari jobb s h miért. konkrétan háztartásit szeretnék, mert az megfizethető. viszont úgy tudom, hogy felesleges 4 programnál több, a többi funkció megoldható vmilyen más egyéb technikával... mivel a háztartási gépeken lassúak a plus programok...

ezért volt a kérdésem, az h ki mit használ (milyen programokat)és h érdemes-e.

járok varrótanfolyamra, ott janome gépek vannak 8 progisak. viszont a tanár nem tud segíteni a gépválasztásban, neki egy 20 éves ipari van, ennél a gépnél (amin tanulunk)meg panaszkodik a talp tartó részre, h az nem megbízható... a janome gépek fém alkatrészesek, kiv. ez a része... ezért volt a kérdésem az, h vki tud-e megbízhatóbb ht.gépet?

nem tudom érthetőbben írtam-e le:)

2012. jún. 5. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!