Van olyan varrógép ami olyan mint a JANOME Power S.1010, de a varrótalp tartó bigyó megbízhatóbb szerkezet?
Azért ez elég zagyvára sikerült...
- Döntsd el, hogy ipari vagy hobbi gépet szeretnél, mert a kettő más árkategória
- hobbi gépekből van olyan ami különböző programokat tud, míg ipari gépek esetében ezt különböző gépekkel oldják meg
- mire akarod használni?
- milyen varrásokra lenne szükséged?
ezeket tudtam. "mindent" szeretnék varrni, tudom h az ipari jobb s h miért. konkrétan háztartásit szeretnék, mert az megfizethető. viszont úgy tudom, hogy felesleges 4 programnál több, a többi funkció megoldható vmilyen más egyéb technikával... mivel a háztartási gépeken lassúak a plus programok...
ezért volt a kérdésem, az h ki mit használ (milyen programokat)és h érdemes-e.
járok varrótanfolyamra, ott janome gépek vannak 8 progisak. viszont a tanár nem tud segíteni a gépválasztásban, neki egy 20 éves ipari van, ennél a gépnél (amin tanulunk)meg panaszkodik a talp tartó részre, h az nem megbízható... a janome gépek fém alkatrészesek, kiv. ez a része... ezért volt a kérdésem az, h vki tud-e megbízhatóbb ht.gépet?
nem tudom érthetőbben írtam-e le:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!