Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A 80L-es Villanybojlerünk...

A 80L-es Villanybojlerünk valamiért olyan hangot ad mint egy villanymotor búg és sistereg miért van ez?

Figyelt kérdés

Nagyon erősen búg és sistergő hangot ad

még nem találkoztam hasonló jelenséggel ez a vízkövesedés jele? vagy elképzelhető hogy a fűtőbetét szigetelése megsérült?

Nem nagyon merem bekapcsolni nehogy áramütést okozzon

a készülék 4-5 éves lehet még nem volt szétszedve lehet épp itt az ideje kipucolni de nem tudom hogy merjem-e így használni. valaki valami ötlet?

2012. márc. 10. 03:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kiegészítés az előzőhöz:- a hidegvizes csövet a szeleppel együtt vedd le mert a szelepben van egy visszafolyás gátló és nem jön le rajta a víz
2012. márc. 11. 14:09
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen

Ezek után amit benne találtam be fogom tartani a szigorú tisztítást

Már írtam a szaküzletnek remálem jó lesz hozzá az Ariston alkatrész

Köszi :) ment a zöld

2012. márc. 11. 15:00
 13/15 A kérdező kommentje:

igen visszafolyás gátlós

Amúgy a bojler típusa Merloni Junior NTS 80

Neked is köszönöm a választ megy a zöld :)

2012. márc. 11. 15:02
 14/15 anonim ***** válasza:
A Hajdu alkatrészek is jók valószínüleg a bojleredbe, mert az új Hajdukat olasz alkatrészekkel szerelik.
2012. márc. 11. 23:57
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom mert amit eddig találtam Hajdu-t az mindegyik "csavaros" volt mármint úgyértem hogy csavarral van rá rögzítve maga a fedlap

Ez viszont ovális alakú és úgy nét ki mint egy dugó amit 1Db anyacsavar tart a többit már a nyomás intézi

szétszedni is úgy tudtam hogy miután a víz lefolyt

fölemeltem a bojlerbe a fedlapot, elfordítottam és csak úgy tudtam a cuccot belőle kiszedni

Viszont úgy vettem észre hogy a bojlert megtámadta a rozsda hiába mardt még rajta anód. Nah de mindegy egy ideig még biztosan kibírja

mostmár csak az üzlettől várom a visszajelzést

Remélem a napokban már össze tudom rakni

2012. márc. 12. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!