A 80L-es Villanybojlerünk valamiért olyan hangot ad mint egy villanymotor búg és sistereg miért van ez?
Nagyon erősen búg és sistergő hangot ad
még nem találkoztam hasonló jelenséggel ez a vízkövesedés jele? vagy elképzelhető hogy a fűtőbetét szigetelése megsérült?
Nem nagyon merem bekapcsolni nehogy áramütést okozzon
a készülék 4-5 éves lehet még nem volt szétszedve lehet épp itt az ideje kipucolni de nem tudom hogy merjem-e így használni. valaki valami ötlet?
Köszönöm szépen
Ezek után amit benne találtam be fogom tartani a szigorú tisztítást
Már írtam a szaküzletnek remálem jó lesz hozzá az Ariston alkatrész
Köszi :) ment a zöld
igen visszafolyás gátlós
Amúgy a bojler típusa Merloni Junior NTS 80
Neked is köszönöm a választ megy a zöld :)
Nem tudom mert amit eddig találtam Hajdu-t az mindegyik "csavaros" volt mármint úgyértem hogy csavarral van rá rögzítve maga a fedlap
Ez viszont ovális alakú és úgy nét ki mint egy dugó amit 1Db anyacsavar tart a többit már a nyomás intézi
szétszedni is úgy tudtam hogy miután a víz lefolyt
fölemeltem a bojlerbe a fedlapot, elfordítottam és csak úgy tudtam a cuccot belőle kiszedni
Viszont úgy vettem észre hogy a bojlert megtámadta a rozsda hiába mardt még rajta anód. Nah de mindegy egy ideig még biztosan kibírja
mostmár csak az üzlettől várom a visszajelzést
Remélem a napokban már össze tudom rakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!