Most kapcsoltuk be először a mosogatógépet (whirpool), de kb.5 percig búgott, majd kattogott és azóta teljes csend. Ez normális vagy vmi. Baja van?
Figyelt kérdés
Most csak 1 lámpa villog rajta,ami olyan mint az öblítés jel.2012. febr. 12. 18:46
1/9 A kérdező kommentje:
Whirlpool ADP 550 a típusa.
2012. febr. 12. 20:05
2/9 anonim válasza:
ha új akkor én a helyedben a dob rögzítő csavarokat kicsavarnám belőle. (egy használati utmutató elolvasása után ) :)
3/9 norberto79 válasza:
Mosogatógép = dobrögzítő??????
Öblítés jel? pontosabban
4/9 anonim válasza:
norberto79: ülj le 1-es
minden mosógép hátuljában v aljában van egy csavar amit a gyárban raknak bele hogy szállításnál ne verje szét magát a gép.
értelmes helyeken ezt kiszállitásnál kiveszik.
5/9 anonim válasza:
warlock !
A kérdező tényleg mosoGATÓ gépet említ!
6/9 A kérdező kommentje:
Valóban mosogató gépet írok,mert ezzel van a gond.Az öblítés jel a programválasztó gombnál a legalsó szimbólum.Világít még rajta a só és az öblítés utántöltésének a lámpája,de 3 az 1-ben tablettát tettünk bele,ezért azt írja,hogy só és öblítő nem kell bele.
2012. febr. 13. 07:59
7/9 anonim válasza:
Szerintem olvassátok el a használati utasítást, és az leírja, hogy milyen sorrendben, mit csinál a gép.
8/9 anonim válasza:
nekem is ez a tipusu van inox szinű a vízzel lesz ott a gebac!!!ellenőrizd le a befojócsövet
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,valóban a vízzel volt a gond,megoldódott.
2012. febr. 14. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!