Amikor kapcsolom ki a tévét a gombbal, serceg, kerreg. Normális ez?
Régi katódós tv?
eddig nem csinálta?
meg lehetne nézerni tv szerelövel
vagy ismerös aki jól ért hozá
használtam én is ilyent de iszonyu régi volt
nem lehet azokba megbizni sajnos
volt hogy enyhén meg is csipet
szoval szerintem job elob intézkedni minthogy baj legyen
Itt nem a 10 20 éves tévékröl irtam hanem 30 40 legaláb amik veszélyesek ma már nemtudtam milyen neki, de igenis hogy még a mai katodosktol is félni kel mert hogy sokal töb áram vam benük
nem a képernyö csapot meg és nem is "gomb" hang volt. nemtudom mi lehet kérdezö de ha most kezdte csinálni az már gyanus és ha katodós én hivnák egy ismeröst elöszöris aki ért hozá de hát m1 aki nem fél nem muszály
Jaj bocs lcd látom:$ csak felidegelt hogy katód az már pedig jó szerintem sehol se használják már semire legalábis civil felhasználásra.
volt lcd is aminek volt "gomb hangja" amugy de régebiek most amim van azon sehol egy gomb:) nagyon tetszik:) van egy sáv ahol ha hozáérsz felfénylenek a panel mögöt a gombok:)
lehet hogy szubjektiv vagyok de mindégis utáltam a katodokat
Kedves kérdező!
Az LCD televíziónak a kikapcsolásakor sem szabadna kerregni. Szerintem mindenképpen mutasd meg szerelőnek. Megrázni nem fog, de ha leég benne a tápegység, akkor akármilyen kár is keletkezhet. Egyébként azt a kapcsolót igazándiból csak akkor kellene kikapcsolni, ha huzamos ideig távol vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!