Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosógépet ajánlanátok...

Milyen mosógépet ajánlanátok max 100000-ig?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 15:01
 1/7 norberto79 ***** válasza:
BOSCH, MIELE
2011. nov. 28. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem whirlpoolom van nincs semmi baja sem jó kis gép
2011. nov. 29. 19:03
 3/7 norberto79 ***** válasza:
Gratulálok, szerencsés széria tízből 7 darab whirlpool ami hozzám kerül javításra. Család barátja is vett egy csúcsmodellt harmadszorra cserélnek vezérlőpanelt persze gariba, ez engem is meglepett mert azért a garanciaidő végig ki szokták bírni. Remélem a tiéd kivételes példány és elmegy 20 évet.
2011. dec. 1. 11:54
 4/7 SauronKálmán válasza:
Szerintem a Bosch WAE2437FBY remek készülék! 7kg kapacitás, A/A/C energiaosztály és elég megbízható! az ára ugyan kicsivel 100ezer fölött van, de a Metro áruházban december 9.-én minden mosógépre 20% kedvezményt kapsz
2011. dec. 7. 11:35
 5/7 SauronKálmán válasza:
Így már bele is férsz a keretbe :)
2011. dec. 7. 11:35
 6/7 HejjAncsi válasza:
Az a bosch tényleg jó, én is majdnem azt vettem, csak anno nem volt leárazva emiatt döntöttem másik gép mellett...
2011. dec. 7. 16:24
 7/7 Master Diablo válasza:
Most meg pont le van árazva... mondjuk holnap de az már részlet kérdés. Let's go to the Metró.
2011. dec. 8. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!