Jajj istenem nagyon félek mit tehetnék? FELPONTOZÁS
Figyelt kérdés
Whirlpool AWT 2284 ilyen tipusu mosógépünk van anyukámék elutaztak barátaikkal messzire dolgozni én meg tesom lakunk most itthon véletlenül túltömtem a mosógépet kb 1 szennyestartonyi szinest eröltettem bele és szépe mosott elért az utolsó öblitéshez és mikor felpördült előtte és centrizett akkorát durrant és besüppedt a dobja meg a gumi is lejjebb ment akkor ennek a gépnek annyi már ugye? de hogy nekem is az is 1002011. okt. 17. 23:12
11/13 A kérdező kommentje:
igen igen ma 7:15 re mentem sulibol és csak 2 óra volt megtartva hazajöttem kitakaritottam elmentem a bankba kivettem a pénzt és vettem 1 mosógépet felültöltős whirlpool és világit meg kiirja a hátralevő időt a hűfokot nagyon szuper alig várom hogy meghozzák
2011. okt. 18. 14:24
12/13 bp1985 válasza:
Veszel egy sz@r után mégegy sz@rt. Gratulálok. Egy normális mosógép el sem indul, ha túl van töltve. A wh meg gond nélkül. De ez a legkevesebb baj vele. Egyre szemetebb cuccokat gyártanak. Nekünk ugyanilyen volt, az kigyulladt mosás közbe. De imádkozz, hogy a mostani géped majd bírja. Nem a megbízhatóságról híres a wh. Egy értelmes eladó egyből le is beszélt volna róla.
13/13 anonim válasza:
Anyádnak sok felesleges pénze lehet, azért nem szidott le, na meg azért, mert ő a felelős, hogy otthon hagy, mert annyira nagynak néz, de annyira nem, hogy megtanítson mosógépet kezelni... Egyébként az új gépet mással fogod tönkretenni, talán először kezd a használati útmutatással és a betehető kg meghatározásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!