Jajj istenem nagyon félek mit tehetnék? FELPONTOZÁS
Figyelt kérdés
Whirlpool AWT 2284 ilyen tipusu mosógépünk van anyukámék elutaztak barátaikkal messzire dolgozni én meg tesom lakunk most itthon véletlenül túltömtem a mosógépet kb 1 szennyestartonyi szinest eröltettem bele és szépe mosott elért az utolsó öblitéshez és mikor felpördült előtte és centrizett akkorát durrant és besüppedt a dobja meg a gumi is lejjebb ment akkor ennek a gépnek annyi már ugye? de hogy nekem is az is 1002011. okt. 17. 23:12
1/13 anonim válasza:
Sajnos nem nagyon értek a mosógépekhez, de első körben nézd meg, van-e még rá garancia, é hívd fel a szervizt. Ha nincs rá garancia, akkor is hívd fel őket, mert szerintem elmondás alapján is többet hozzá tudnak szólni, mint mi itt.
2/13 anonim válasza:
Ha túl sok súlyt teszel a mosógépbe, akkor tulajdonképpen nem kéne működnie. Mondjuk ezt a típust nem ismerem, de a modern mosógépek elég nagy része tudja mérni, hogy nincs-e véletlenül túl sok ruha bennük. De sajnos esélyes, hogy tönkrement.
3/13 anonim válasza:
garancia, vagy mosósógép szerelő.lehet egy 20asodba fog fájni.:S
4/13 anonim válasza:
Bocsi, de ugyan hogy jutott eszedbe ennyi ruhát beletömni ?
Anyukád se magyarázta el sose, hogy meddig pakoljuk a gépet ? Tudom ez már tökmindegy és nem segít, de nekem annyira abszurd, hogy ennyire fogalom nélkül legyetek :).
Ha az van, amire tippelek, akkor a csapágyaknak lett annyi, nem lesz olcsó. De hívj egy szerelőt legalább. Mondjuk olyat, aki nem kér kiszállási díjat, ha létezik még ilyen egyáltalán.
5/13 anonim válasza:
leszakadt a dobja...amúgy hogy sikerült annyi ruhát beleerőltetni?
a garanciális javítást meg buktad
7/13 A kérdező kommentje:
a dobnak nincs baja csak a a müanyag keret szakadt ki és törött el fentről hamar akartam végezni a gép kb 8 éves
2011. okt. 17. 23:51
8/13 anonim válasza:
mondom, hogy leszakadt a dob...a keret tartotta ;)
9/13 A kérdező kommentje:
szarráment az egész kihuztam aztán elakartam dönteni és kijön a bele is anyummal beszéltem ír nekem tipus számot meg dolgokat hogy milyen gépet vegyek küldenek még + pénzt is lebaszást se kaptam
2011. okt. 18. 00:28
10/13 anonim válasza:
Szerencsés vagy , hogy ilyen édesanyád van. Valóban nem jár leszidás az ilyesmiért, hiszen csak tudatlanságból történt. Gondolom, egy életre megtanultad, mire figyelj mosáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!