Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Csatornaszagú a mosógépem. Mi...

Csatornaszagú a mosógépem. Mi a manótól?

Figyelt kérdés
Kimostam már fertőtlenítővel, nem segített, a ruhák meg átveszik a szagot.
2011. jún. 27. 22:04
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Megnyugtatlak, minden mosógépnek fekete és dzsuvás a belseje, ugyan úgy mint a porszívóé pedig poros.De igazándiból nem attól van szaga. Ok csatornára van kötve értem, de bűzelzáró van-e beiktatva a mosógép kifolyó csöve és a falon vagy falba lévő szennyvízcső között? Bármilyen szerelvény, vagy szaniter üzletben lehet kapni 1-2 ezer forint maximum. A mosógép csöve hiába van úgy meghajlítva hogy megálljon benne a víz és szagzáróként funkcionáljon, mert lehet hogy éppen a benne levő víz fog megbüdösödni.
2011. jún. 28. 19:23
 12/24 A kérdező kommentje:
Foggalmam sincs van-e benne, de ha nincs, akkor miért kb 6 év után van ilyen problémám? Egyébként köszi a tanácsot, venni fogok bele, vagy megnézetem édesapámmal.
2011. jún. 28. 19:51
 13/24 A kérdező kommentje:

A trisó leszedett egy csomó sz@rt, meg habzott az első mosásnál rendesen, gondolom a benne lévő mosószer miatt, vízcsere után már nem. A fene gondolta volna.

Köszönöm szépen a jótanácsokat!

2011. jún. 28. 19:54
 14/24 anonim válasza:
Szívesen! Majd ha sikerült megoldani a problémát, írd meg. Én is kíváncsi vagyok.
2011. jún. 28. 20:03
 15/24 A kérdező kommentje:
okés!
2011. jún. 28. 20:20
 16/24 anonim válasza:
Ha még mindig nem oldódott meg a problémád, próbáld ki a Domestos-os üres mosást. Nekem bevált.
2011. júl. 6. 21:00
 17/24 A kérdező kommentje:
Volt itt már minden: trisó, ecet domestos. még mindig büdös. Már nem olyan intenzíven, de azért még lehet érezni. Többen mondjk, hogy a falba épített bűzelzáróból jöhet, viszont ha az elvezető csövet leszedem, az virágillatú. Csak a dob büdös. Már gondolkodtam rajta, hogy valami állat beleköltözött, de ennyi 95 fokos mosás után már illő lenne kiköltözni. Mehetek a patakpartra mosni...
2011. júl. 7. 18:28
 18/24 A kérdező kommentje:
Na. Fejlemény: egy hétig csitu volt, tudtam mosni rendesen, öblítő illatú ruhák,virág illatú lakás, Hawaii, didzsi, napszemcsi, erre ma belépek a lakásba és förtelmes bűz. Rosszabb, mint ezelőtt. Szagmintát vettem a dobból, meg a csőből is, mindkettő büdös. jövőhéten szerelő...
2011. júl. 15. 15:02
 19/24 anonim ***** válasza:

Mosás után ne zárd le a mosógépet.

Mármint a ruha beadó nyílást.

Nekem akkor volt büdös ha bezártam, ha nyitva hagyom akkor nem poshad be.

2011. júl. 16. 08:34
 20/24 A kérdező kommentje:
állandóan nyitva van, a mosószeradagólót is ki szoktam venni. Más lehet a probléma.
2011. júl. 16. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!