Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Csatornaszagú a mosógépem. Mi...

Csatornaszagú a mosógépem. Mi a manótól?

Figyelt kérdés
Kimostam már fertőtlenítővel, nem segített, a ruhák meg átveszik a szagot.
2011. jún. 27. 22:04
1 2 3
 1/24 Tom Benko ***** válasza:
Szűrő kihúz, kitakarít.
2011. jún. 27. 22:08
 2/24 A kérdező kommentje:
Megtörtént. Ez egy gorenje, az alján konkrét szűrő nincs, ami kiszedhető belőle, azt kiszedtem, de ott nem volt büdös. A dobból jön.
2011. jún. 27. 22:14
 3/24 anonim ***** válasza:
Ablakos vagy felültöltős? szerintem a dob alá került valami ruha :S
2011. jún. 27. 22:26
 4/24 anonim ***** válasza:
2011. jún. 27. 22:32
 5/24 A kérdező kommentje:
Elöltöltős., bebaszna, ha bent ragadt volna valami... már elnézést. kb 2 hete ilyen dögszagú, holnap ecetelek 95 fokon, vagy valamit kitalálok.
2011. jún. 27. 22:35
 6/24 A kérdező kommentje:
Szoktam takarítani, amit elérek persze, de calgonon kívül mással még nem mostam át.
2011. jún. 27. 22:36
 7/24 anonim ***** válasza:
azért csk kukucskálj be a dob lukain világits be elemlámpával és nézd meg .. érdekes nekem felültöltős whirlpoolom van és mosok vele nyitvahygyom két orát kb vagy töbet becsukom és nem büdös leeht berohadt az öblítő
2011. jún. 27. 22:37
 8/24 A kérdező kommentje:
el nem tudom kepzelni mitől, nem vagyok tökéletes, nem áll minden az élén, de mosógép ajtaja mindig nyitva van, az adagoló meg mellette a földön. most mossa magát 95 fokon egy kis domestossal meg calgonnal, reggel beleszagolok, de ha dögszagú még mindig, kitolom a ház elé...
2011. jún. 27. 22:52
 9/24 anonim válasza:

A vízleengedő cső kádba,mosdóba nyomja a szennyvizet? Vagy csatornára van kötve?

Ha előbbi, akkor gőzöm sincs.

Ha utóbbi, és csatornára vagy szennyvíz rendszerre van kötve akkor valószínűleg nincs beiktatva bűzelzáró.itt egy link:

[link]

nekem is ez a golyós fajta van és szuperul működik.

Szóval van vagy nincs? írd meg.:)

2011. jún. 27. 23:50
 10/24 A kérdező kommentje:

Ilyen oldal nincs...

Csatornára van kötve. Drága jó édesapám mondta, hogy a csővel lehet valami, annyiban igaza volt, hogy nem úgy áll, ahogy szokott (a gép hátuljához rögzítve) igazítottam is rajta. Viszont most faxa hagyományos üvegmosókefével beleturkáltam a mosószerlefolyóhoz (ami megy a dobba), hát szégyenlem magam. Fekete volt. Most a trisó van próba alatt, meglátom mit tud.

2011. jún. 28. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!