Elektromos tűzhely esetén mit válasszak?
Figyelt kérdés
Csak elektromos tűzhellyel van lehetőségem főzni. Ebből melyik az, amely hosszú távon a leggazdaságosabb? Indukciósat vagy kerámialaposat vegyek (zepter edényünk van). Esetleg van valami konkrét márka és típus, amiben gondolkodhatnánk? Linkeket is szívesen megnézek :) És tudom, hogy "gugli is van a földön", de nagyon összetett a problémám. :)2011. jún. 6. 18:30
1/2 anonim válasza:
Én annak idején (9 éve) nem tudtam eldönteni, hogy milyet vegyek, így vettem egy "hibrid"-et. 2 kerámia és 2 indukciós lapja van.
Már megbántam, mert ez volt a legdrágább (akkoriban alig volt még a piacon sima indukciós is)
már kizárólagosan _indukciósat_ vennék. A halogén "kerámialapos" felületeket talán évente kétszer használom.
Az edényeid talpát ha fogja a mágnes, akkor tehetőek indukciósra.
Ha nem... az szívás. Esetleg akkor olyan lehet jó, ami nekem is van.
Használtam már hagyományos villanyt, és gáztűzhelyt is.
Az indukciósnak megannyi előnye van a többivel szemben.
Nekem az jött be.
2/2 D.O.81 válasza:
Ha zepter edényeid vannak, akkor indukciós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!