Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Érdemes egy ötéves daewoo...

Érdemes egy ötéves daewoo tévét megjavittatni?

Figyelt kérdés
Valószinüleg egy biztositék mehetett ki,de egyik pillanatról a másikra se kép se hang.Nincs benne áram.Előzőleg az automatát valami lecsapta,és onnantól a tévét nem tudom használni.Amikor ez történt nem is volt bekapcsolva.Lehet,hogy nem is biztositék csere kell? Köszi a válaszokat.
2011. máj. 31. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Próbáld meg másik konnektorba bedugni. Lehetőleg olyan helyre, ami másik áramkörön van, mint az automata.

Ha értesz hozzá, és szét tudod szedni, lehet hogy valami egyszerű baja van, akkor talán olcsón megúszod. Ha képcső hibás, semmiképp nem javítanám. Elég olcsón lehet már kapni tvket. Persze ha nincs pénzed újra, az is más.

2011. máj. 31. 14:32
 2/10 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

Van a 15. kerületben a Drégelyvár utcában egy Rávisz nevű szerviz, ott a TV-ket olyan 5000 Magyar pénzért szokták javítani igen gyors határidővel. Valószínüleg a TV-d táphibás. Csak ajánlani tudom őket, mert nagyon jól dolgoznak.

Sok sikert!

2011. máj. 31. 14:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Van a készülékben legalább egy biztosíték. Érdemes lenne megnézni. Volt már úgy, hogy azért ment ki, mert elfáradt, de az is lehet, hogy alkatrészhiba miatt szállt el.
2011. máj. 31. 16:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Úgy néz ki egy biztositék szállt el,mert erőssebb áramot kapott.Tudni illik reggel lecsapta az egész áramot valami a lakásban,ráadásúl a mikró is tönkrement.Ez mitől lehetett vajon?
2011. máj. 31. 19:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Működött épp a mikro? Ha igen, lehet, hogy az volt zárlatos.
2011. máj. 31. 23:51
 6/10 anonim ***** válasza:
A mikronak is nézd meg a biztijét, mert lehet, hogy annak is azért szállt el, mint a TV-nek. Ha nem a mikro a hibás, nézz utánna a hibának, nehogy komolyabb baj legyen!!
2011. máj. 31. 23:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Semmi nem ment.Hajnalban álmosan ültem a konyhában,és kávéztam.A mikróhoz hozzá sem nyúltam,a tévét meg időm sincs bekapcsolni,tehát minden alaphelyzetben volt.Egyszer csak a biztositék lecsapott,én meg vissza nyomtam.Ezután se tévé,se mikró.De minden más viszont megy.
2011. jún. 1. 00:08
 8/10 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

Az áramszolgátatót kellene elővenned.

Nálunk mostanság, többször is volt áramszolgáltató rendszerbeli meghibásodás és a mi tömbünket is ellátó alállomás meg az utca sarkon van a közért alatt.

Amikor hiba következik be, azt a távoli vezénylőben próbakapcsolásokkal mérik be, amit viszont a lakosság nem tud, hogy ilyenkor nem ritka a néhány ezer voltig terjedő lökőfeszültség, ami a be, illetve a kikapcsoláskor keletkezik (a legtöbbször bekapcsoláskor szokott). Ezt az áramszolgáltató tagadja, nehogymár az ő f@szsága miatt még ki is kelljen fizetnie az amúgy is kormányilag jól meghámozott ügyfél készülékének javítását.

Mivel nálam is egy ilyen akciójuk intézte el a TV-t Én amikor észlelem, hogy energiakimaradás történt, azonnal feszültségmentesítem kihúzással.

Levelezni lehet velük, de leráznak magukról, mint gyerek a fáról a cseresznyét.

Szóval sok sikert a javítatásokhoz.

Üdv!

2011. jún. 1. 09:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Én is ilyenre gondoltam,mert más magyarázat nincs.Hiába mennék panaszra,bebizonyitani nem tudom.Marad a javittatás.Köszi a választ.
2011. jún. 1. 09:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezt rábizonyítani a szolgáltatóra szinte lehetetlen.
2011. jún. 1. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!