Érdemes egy ötéves daewoo tévét megjavittatni?
Próbáld meg másik konnektorba bedugni. Lehetőleg olyan helyre, ami másik áramkörön van, mint az automata.
Ha értesz hozzá, és szét tudod szedni, lehet hogy valami egyszerű baja van, akkor talán olcsón megúszod. Ha képcső hibás, semmiképp nem javítanám. Elég olcsón lehet már kapni tvket. Persze ha nincs pénzed újra, az is más.
Üdv!
Van a 15. kerületben a Drégelyvár utcában egy Rávisz nevű szerviz, ott a TV-ket olyan 5000 Magyar pénzért szokták javítani igen gyors határidővel. Valószínüleg a TV-d táphibás. Csak ajánlani tudom őket, mert nagyon jól dolgoznak.
Sok sikert!
Üdv!
Az áramszolgátatót kellene elővenned.
Nálunk mostanság, többször is volt áramszolgáltató rendszerbeli meghibásodás és a mi tömbünket is ellátó alállomás meg az utca sarkon van a közért alatt.
Amikor hiba következik be, azt a távoli vezénylőben próbakapcsolásokkal mérik be, amit viszont a lakosság nem tud, hogy ilyenkor nem ritka a néhány ezer voltig terjedő lökőfeszültség, ami a be, illetve a kikapcsoláskor keletkezik (a legtöbbször bekapcsoláskor szokott). Ezt az áramszolgáltató tagadja, nehogymár az ő f@szsága miatt még ki is kelljen fizetnie az amúgy is kormányilag jól meghámozott ügyfél készülékének javítását.
Mivel nálam is egy ilyen akciójuk intézte el a TV-t Én amikor észlelem, hogy energiakimaradás történt, azonnal feszültségmentesítem kihúzással.
Levelezni lehet velük, de leráznak magukról, mint gyerek a fáról a cseresznyét.
Szóval sok sikert a javítatásokhoz.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!