Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes megjavíttatni egy...

Érdemes megjavíttatni egy bedöglött DVD-lejátszót?

Figyelt kérdés
Firmware-frissítés közben meghalt. Azóta be se tudom kapcsolni. Ha lenne Budapesten olyan hely, ahol foglalkoznak ilyennel, elvinném.
2009. febr. 20. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Sztem, jobban jársz ha újjat veszel!

De te tudod!

2009. febr. 20. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát attól függ ha pl egy blu rayes dvd lejátszó akkor érdemes de nem tudom hogy menyire lehet megjavítani egy Firmware frissítés közben meghalt dvd lejátszót
2009. febr. 20. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
nem
2009. febr. 20. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon tudsz segítséget kérni:

[link]

2009. febr. 20. 19:12
 5/5 anonim válasza:
A dvdkről tudni kell hogy 2 max 5 évre vannak kalibrálva. Ennyit mennek. Használattól is függ, de nekem az a tapasztalatom, hogy 2 évet tökéletesen mennek, utána jönnek apróbb gondok, majd keresztet vethetsz rá. Attól függ mennyi idős a masinád.
2009. márc. 3. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!