Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kombinált tűzhelyt szeretnénk...

Kombinált tűzhelyt szeretnénk venni, ki milyet ajánl és mennyibe kerül ennek a beszereltetése?

Figyelt kérdés

Elromlott a nagyon régi gáztűzhelyünk, muszály lenne újat vennünk, de nem vet fel minket a pénz, így ez egy nagyon meggondolandó ügy! Olvasgattam itt-ott róluk, de szeretném, ha saját véleményeket, tapasztalatokat írnátok, kinek milyen van, mennyire elégedett, mivel nem az stb. (típus, tudás, szervízelhetőség...), esetleg szakember véleményét is várom!

És még egy fontos dolog: azt olvastam, hogy az adott szakszervíz embere szerelheti csak be a kombi gáz-villanytűzhelyt a garancia miatt - na, ez vajon mennyibe kerül??? És hogyan megy?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2011. máj. 17. 23:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A mosogatógépnek és a takarítógépnek rövidebb az üzemideje!!A mosogatógép csak akkor fogyaszt többet ha szárít max 10 perc! AZ NEKEM is A konnektorba van dugva!!A tűzhely fixen van bekötve!! Vill.szerelő vagyok!
2011. máj. 19. 21:25
 22/22 anonim ***** válasza:

"...Csak vítáznék veled továbbra is..... "

Annyira nem akarok. :)

Hát mi ritkán csinálunk süteményt, de húst, halat, sült krumplit azt annál inkább sütőben és oda bizony kell a 200C fölötti tartomány.

Azt amit régen megsütöttem 70-80 perc alatt az most drága, jó minőségű villamos géppel 110-120 perc.

Nyilván ha elég a 160-180 tartomány akkor nem kerülsz hátra, de ez egy húsnál többnyire kevés.

Azért azt el kell hogy ismerjed, hogy a 38 percnek a 21 az nem a harmada, de még a fele se. ;-)

2011. máj. 19. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!