Mi a külömbség indukciós és kerámialapos főzőlap között? Szeretnék venni de nem tudom milyet vegyek. Tudom az egyikhez valami különleges edények kellenek de nem tudom miért.
Az indukciós lapok úgy melegítenek, hogy az edény falában keltett örvényáram melegíti magát az edényt. A kerámialapok pedig az adott területen melegednek, és az oda rakott edényt melegítik át. T indukcióshoz valóban spéci edény kell, de nem tudod megégetni magad vele. Míg a kerámialapos melegítő bármilyen edénnyel használható. Az indukciósnak ennél fogva jobb lehet a hatásfoka.
maci
Az előzőnek és a kérdezőnek.
Ha a normál zománcos fazék-lábas a speckó kategóriába tartozik akkor jó a válasz.
Annyival egészíteném ki hogy a mágnesezhető anyagból készült edények használhatók az indukciós tűzhelyen.Ha a fazékhoz ragad a mágnes akkor :ok. Egyébként jó választás kicsit drága de visszahozza az árát hisz csak ott melegít ahol az erővonalak záródnak,szinte nincs veszteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!