Milyen előnyei és hátrányai vannak a kerámialapos és az indukciós főzőlapnak?
Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 12:24
1/3 anonim válasza:
Az indukcióshoz külön speciális aljú edények kellenek. Nekem csak ez jut eszembe, persze nem nagy dolog, de azt hiszem ezek drágábbak is valamivel.
2/3 anonim válasza:
Olyan edény kell indukcióshoz aminek van egy vasmag a közepében. Nem ritka, lehet neked is van, de ugye az edények nagy része kiesik.
Nekünk itthon kerámia van, én meg vagyok vele elégedve. Nagyon jól tisztítható (ugye egy felület az egész nem áll ki semmi)
Annyi, hogy kicsit törékenyebb anyagából adódóan mint egy villanyrezsó, nem lehet odavágni a dolgokat hozzá főleg ha meleg, de ezzel sem volt baj több év alatt.
3/3 anonim válasza:
Úgy tudom az indukciós kevesebb áramot fogyaszt és veszélytelenebb - csak akkor meleg, ha van rajt edény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!