Mi leheg a baja a siemesn mosogepemnek?
Van egy kis problemam a mosogeppel. Ma kerult volna sor az elso mosasra. De a mosogep nem indul el, mindig leveri a biztositekot. A program kapcsoloval beallitok rajta mindent , de amikor megnyomom a start gombot durran egyet es leveri a biztositekot.
Mi lehet a baja? hasznaltan vettem, 4 eves mikor meghoztak be lett kapcsolva, de mosast nem csinaltam vele. lehet az a baja, hogy rosszul van a csap aljahoz kotve???
Kérdés.. Hány amperes biztosítékot ver le, és milyen teljesítményű fogyasztó van még azon a biztosítékon,
lehet azért nem bírja..
Én is a hálózatod okolnám inkább. Régi kecó?
Próbáld úgy, hogy minden fogyasztót kihúzol és úgy indítod el a mosógépet.
megneztem a biztositeket, az csak a furdohoz tartozik, es 1 dbkonnektor van ott, amibe a mosogep van bedugva.
ezek vannak a biztositekra irva:
SBS
B10
230V
3000 be van keretezve
SBS - B110
a tobbi biztositek is ilyen kiveve hogy azok B16 osak
Akkor az a baj,csak 10A-os a bizti.Nagy az áramfelvétele a gépnek induláskor.
Próbáljátok 1 jobb hosszabbítóval másik konnektorból.
Szerintem más is van ott ! Konnektorhiba !
Egy mosógépet ha elindítasz,tesz 2~3 kört a dobbal,majd vizet enged. A motor 400w körüli,a vízengedő mágnesszelep elenyésző.
Csak ezután kezd vizet melegíteni,amihez több amper kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!