Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Elektromos ágymelegítő működhe...

Elektromos ágymelegítő működhet egész éjszaka?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, ha alszok is...

Köszönöm a válaszokat.. Van egy ágymelegítőm,a használati utasítás egyik oldalán hogy használja alvás közben is a jó meleg ágyhoz, a másik oldalán meg azt írja hogy elalvás előtt kapcsolja ki...

2011. jan. 26. 22:45
 1/5 anonim válasza:

Működhet, ráfekhetsz, persze.

Viszont nem fogod bírni, olyan meleg!

Elég, ha csak bemelegíted vele az ágyat és lekapcsolod.

Persze ha nincs fűtés jól jöhet takaróként bekapcsolva...

2011. jan. 26. 22:57
 2/5 anonim válasza:
73%

Amúgy tapasztalatból írtam. Nekem csak egy párnaméretű volt, elaludtam vele, minimumra volt kapcsolva, de még úgy is felébredtem rendszeresen, ha elfelejtettem kikapcsolni. Nem kellemes vele aludni.

Családtagnak van egész nagy. Kb. lefekvés előtt félórával bekapcsolja, majd ő is mindig kikapcsolja, ha lefekszik. Leizzad tőle, ha megy.

Ágymelegítésre való szó szerint. :-)

2011. jan. 26. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is van, a franciaágyon 2 darab, külön-külön mindkettőnknek. 3 fokozat van rajta, az első éppen hogy csak, a második kellemes meleg, a harmadik egész éjjelre túl meleg lenne, inkább csak a bemelegítéshez, aztán vissza 2-esre, úgy megy egész éjjel - letekert fűtéssel.
2011. jan. 26. 23:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat :)
2011. jan. 27. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Milyen a jó ágymelegítő? mennyibe kerülnek? Hol lehet ilyeneket kapni?

(már bocs, hogy csak így kérdezgetek, csak nem akartam új témát nyitni :P)

2011. okt. 9. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!