Whirlpool AWT 2050 mosógépem mellett újabban kis víztócsa van, ha lejár a program. Szerelőt kell hívnom? Mi lehet a baj? Kb.10 éves, eddig nem volt baj vele.
Hogy mi a szimering? Tulajdonképpen egy gumigyűrű, amit tömítésre használnak. Általában olyan forgó tengelyeken alkalmazzák, melyek folyadékkal töltött berendezésekbe, alkatrészekbe vannak beépítve.
És ne feledd: A Goodle a jó barátod! :)
Javíttatsd,ha lehet ! Ez még nem elektronikus vezérlésű.Ha a mai gépet nézed,mára-10év-már 2-t elfogyasztottál volna.
Be kelene határolnod,hol ereszt,és mikor.Mikor tölti a vizet,amikor mos,vagy mikor centriz? Esetleg mindig?
Még nem figyeltem meg, hogy mikor ereszt, ha beindítom a gépet, magára hagyom.Kis tócsa van előtte, mire lejár a program.Majd megfigyelem.S keresek egy szerelőt.Remélem, javítható.S hátha nem kerül olyan sokba.
Köszönöm a segítséget.
".Kis tócsa van előtte, mire lejár"
Nem a szűrő van kilazulva?
Én is hasonlóra gondoltam..hogy kinyúlt az "o" gyűrűje és becsavarásnál mellément.
Öreg wh-nak "szokása",hogy a dobbelső és a tető/betöltőnyílás közti csatlakozó gumi/műanyagnál ereszt.
Én a réginken kilazítottam azt a nagy drót-bilincset,jól bekentem alatta szilikonos tömítővel.és úgy visszaraktam,és nem ereszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!