Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vélemények a kenyérsütő gépekről?

Vélemények a kenyérsütő gépekről?

Figyelt kérdés
Van, aki azt mondja, hogy elég "nyers" a benne készült kenyér tésztája, (ezért adják el sokan) van aki nagyon dicséri. Venni szeretnék és előtte érdeklődnék, kinek mi a vélemény, akinek vam ilyen gépe! Köszönöm a válaszokat!
2009. febr. 3. 14:00
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
sztem is jó.ja kell recept szólljatok!!kenyér, kalács..
2009. febr. 5. 19:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazi fanokat akarsz olvasni, ajánlom: [link] nekem a nyálam folyt közben, de leginkább ettől : [link]

:)

Van kenyérsütő gépem és mi is nagyon szeretjük ezt a házilagosat, bár a fincsi bolti ropogósat sem vetjük meg. (Kenyérmániások vagyunk ;)

Az sem elhanyagolható szempont, hogy a boltival szemben ez még másnap is kenyér... már, ha marad belőle! Én 70 dekásat szoktam sütni, nem 1 kilósat és azt zömmel meg is esszük még aznap.

Szóval húzhatsz egy strigulát a támogatók táborához! :)

2009. febr. 8. 01:36
 13/15 anonim válasza:
Ha van jó recepted, akkor jó lesz a kenyér is. Ha nyers lett ált. túl sok volt a víz. Itt tényleg be kell tartani grammra és ml-re pontosan a receptet. Nekem nagyon kényelmes, nem kell azon törpölnöm, hogy mindig legyen itthon kenyér, vagy mikor van nyitva a bolt. Bekészítem, és kenyérillatra érkezem haza. Olyan kelt tésztákat dagaszt, amit én nem tudnék. Olyan kalácsot készítek vele tej tojás nélkül, amit boltban nem kapok. Valódi teljeskiőrlésű magvas kenyeret is csak aranyárban lehet kapni. Amire figyelni kell: ne áztasd az üstöt sokáig, mert tönkremegy, és ne dobd ki a lapátot még véletlenül se :-)
2016. jún. 24. 07:15
 14/15 Magdi74 válasza:

2022 van. Tehát 13 évvel ezelőtt írták az utolsó kommentet ehhez a témához.

Na most éri meg igazán otthon sütni a kenyeret akinek van gépe. 1 kg kenyér a boltban 1000 ft. 1kg liszt 169ft. Itt a világ vége.

2022. szept. 26. 22:01
 15/15 Magdi74 válasza:
Helyesbítek: 6 éve írták előttem az utolsó kommentet
2022. szept. 26. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!