Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosógépet ajánlotok?

Milyen mosógépet ajánlotok?

Figyelt kérdés

Milyen fajta és márkájú mosógépet tudtok ajánlani.

Ha lehet akkor közepes áron.

2011. jan. 13. 12:25
1 2
 11/16 anonim válasza:
Hát nekünk 3 éves a Whirlpool gépünk de kezdi megadni magát. :-( Ki írja a 23-as hiba kódot volt már 12-es hiba kód is. Küzdök vele de már nézegetjük milyen gépet vegyünk. Ezek amiket ajánlotok 20-30 000ft-al drágábbak vajon tovább is bírják??? Engem ez érdekelne!
2011. jan. 14. 14:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy a Samsung gépek is nagyon jók. Árban nem emelkednek úgy ki (nem olyan drágák), mint például az Electrolux készülékek, viszont tagadhatatlan, hogy jók és nagyon használhatók. Alig elvétve lehet róluk hibát hallani, akkoris legtöbbször azért, mert olcsón vették egy olyan üzletből, ahol sérülés ért mosógépeket árusitanak.
2011. jan. 14. 14:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Én ezt tiszta szívből tudom ajánlani: [link]

Nagyon jó!Jól mos, gyorsan jól centriz, nem gyűri a ruhát.Digitális!Hőfok: hideg-30-40-50-60-70-80-90°C Centri 0-400 és utána 100val emelkedik 1200-ig. 24 órával előre programozható.gyerekruha program.intenzív öblités.

A whirlpool-t én sem ajánlom!2-m volt eddig, az egyik olyan szinten árasztotta el a házat hogy bár a spejzben volt, de a konyhába is bokáig ért a víz.A másiknak letörtek a dobból a műanyagok (nem pakoltam tele soha), és ha nem kapcsoltam ki abban a percben ahogy le állt, akkor gondolt egyet és újra indította a programot előről.Ja és mind a kettő év használat után mondta be az unalmast.

2011. jan. 14. 15:51
 14/16 anonim ***** válasza:
bírják tovább a nagy faszt mindeggyik elketyereg 4- 5 évig azt ennyi volt de ami a legjobban felbaszott az az hogy anyámnak a whirlpoolja tovább bírta mint a 120 ezres aristonom):
2011. jan. 14. 22:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Sajnos ma már nem igazán gyártanak minőséget. (kivéve a Miele, és talán a Német összeszerelésű Bosch v. Siemens)

Bármely márkából ki lehet fogni egy jobb vagy egy kevésbé jó darabot. Átlag 4-5 évet bírnak.

Mindem márkára lehet pozitívumot mondani, hogy miért érdemes, és negatívumot, hogy miért nen érdemes megvenni.

2011. jan. 14. 22:54
 16/16 anonim válasza:
Bosch-t
2011. jan. 26. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!