Milyen mosógépet ajánlotok?
Milyen fajta és márkájú mosógépet tudtok ajánlani.
Ha lehet akkor közepes áron.
Én ezt tiszta szívből tudom ajánlani: [link]
Nagyon jó!Jól mos, gyorsan jól centriz, nem gyűri a ruhát.Digitális!Hőfok: hideg-30-40-50-60-70-80-90°C Centri 0-400 és utána 100val emelkedik 1200-ig. 24 órával előre programozható.gyerekruha program.intenzív öblités.
A whirlpool-t én sem ajánlom!2-m volt eddig, az egyik olyan szinten árasztotta el a házat hogy bár a spejzben volt, de a konyhába is bokáig ért a víz.A másiknak letörtek a dobból a műanyagok (nem pakoltam tele soha), és ha nem kapcsoltam ki abban a percben ahogy le állt, akkor gondolt egyet és újra indította a programot előről.Ja és mind a kettő év használat után mondta be az unalmast.
Sajnos ma már nem igazán gyártanak minőséget. (kivéve a Miele, és talán a Német összeszerelésű Bosch v. Siemens)
Bármely márkából ki lehet fogni egy jobb vagy egy kevésbé jó darabot. Átlag 4-5 évet bírnak.
Mindem márkára lehet pozitívumot mondani, hogy miért érdemes, és negatívumot, hogy miért nen érdemes megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!